guzelanne01_ Zemzems yok değil canım zaten öyle 38 ila 39 arası oluyor sadece erkeği kızı yok☺️Hayırlı sağlıklı almayı nasip etsin rabbim inşallah
Zln2152 Zemzems anladım.. sizinle aynı haftadayız bende 32 haftalığım ama doktorum henüz doğum İÇİN tarih vermedi bana da sezeryan yolu görünüyor
cauuv1 Zemzems normal canım ondan yana sorun yok hatta keske benimde öyle dogsa ama hani öyle bi kural yok demek istedim sezeryan olacaksa normalden bi hafta öncesinde de alabilir onu belirtmek istedim
Zemzems cauuv1 🥰 sağlıklı gelsinler de canm. Gelişimi iyi olunca da bekletilmiyor Muş çok okudum burda
guzelanne01_ cauuv1 demekki benimde bayramdan sonraya denk gelecek 🙃 ikizler burcu olmasını istemiştim ama hayırlı sağlıklı doğsun inşallah🥹
cauuv1 guzelanne01_ ilk defa ikizler burcunu isteyen görüyorum benimki 2 günle yengeci kacırıyor😂😂 demekki bayramdan sonra sizin olsun saglıkla gelsinler. Bizim bayramdan tam 10 gün önce insallah dogum günü
Ipek_2017 Biz de 31+5 iz , bakalım 15-20 Haziran arası olucak inşallah ☺️ sezeryan bizim de. Erken vermesi daha iyi hem doktor kendi planını yapmış oluyor hem de siz ☺️
cauuv1 Zemzems bu konularda bence burda okuduklarınız degil doktorun dedikleri önemli. Benim doktorumla burda yazılanlar coook farklı yanlıs anlasılma olmasın samimiyetimle yazıyorum kötüleme yapmıyorum. Ama cidden bu konularda her doktor farklıdır bence doktorunuzun dedigini dinleyin sadece. Örnek vermek gerekirse burda gümüş kapak ve gögüs ucu kremi cok önerildi doktoruma sordum hiç bir ise yaramıyor dedi bende kullanmıcam. Demek istedigim buydu önemli olan doktora güvenmek
guzelanne01_ cauuv1 çünkü ben ve eşim ikizler burcuyuz😂Bayılıyorum ikizlere 🦦aamin bütün bebiişler hayırlı sağlıklı gelsin inşallah
Zemzems cauuv1 bende doktorumun söylediğini size söyledim canm. Aksi birşey söylemedim. 38. Hafta da kararlaştırdık burda farklı bir şey söylemedim 🌸 şuan sizin örnek verdiğiniz gib bir önceki yazım da da ben örnek verdim 🥰
Kbr-23 Bende 35+2yim bebeğim ters hala banada gün vermediler bugün dedi 3 hafta sonra alabiliriz net tarih yok daha 😬