Kubrakarahan Ay canım nasıl noodle cekti genelde uzak duruyordum ama 4 çatal falan aldım sizler tükettinizmi kızçelerr doktorlar ne diyor🥲
Syma_07 Kubrakarahan bi sorun olacağını düşünmüyorum kola bile iciyorum abartmadigimiz sürece ne olabilir ki
cauuv1 Kubrakarahan afiyet bal şeker olsun canım hiçbisey olmaz ben neler yiyorum bi bilsen😂😂 dikkat edince bence daha kötü oluyo canının istedigini ye ben hiç kısıtlamıyorum masallah bebegim benden saglıklı😂
ArvenMom Kubrakarahan 1 defadan birşey olmaz ama yerken korkmamışsınız şuanda korkmanız mantıksız insanlar neler yiyip doğuruyo takılma bu kadar
YuvarlanamayanPaanda Kubrakarahan Dikkat ettiğin süreçte abartmadan herşey yenebilir hastalık değil ki bu hamilelik canım bende yedim elhamdülillah bişi olmadi
Esrayunus Kumru_6694 mayonez çiğ sucuk çiğ salam noodle yememeye çalış 💕💕 içlerinde mikroorganizmalar olabılıyor yada paratiz
Esrayunus Kubrakarahan ben de hamile olduğumu bilmiyordum ama şüphem vardı normalde çok sever ve yerdim ama şüphem olduğu için bir çatal almıştım hamile olduğumu öğrendikten sonra dolapta birkaç paket vardı çöpe attım
Esrayunus Kumru_6694 ben de bilmiyordum çoğu şeyi benim de ilk gebeliğim araştırarak ogrenym yavaş yavaş kuzum kolay ve sağlıklı gebelikler dilerim💕💕💕💕💕💕💕💕💕