AyFa1608 Rumertt yerleri daralıyor azalması normal. Hiç hissetmiyorsan sıkıntı. Benim o haftalarda seyirme şeklinde azdı hareketleri
yanlisanlamaama Rumertt benim doktorum bu haftalarda 2-3 saat aralıksız uyuyabilir telaşlanma demişti
Rumertt AyFa1608 evet evet ağır ağır hareketleri var dürtüyorum yine oynuyo gibi oluyo ama çok hafiif
Rumertt yanlisanlamaama yeni 32 ye girdim girdiğim gibi başladı alışık değilim birden kesilince garipsedim
yanlisanlamaama Rumertt yeri de daralıyor belki pozisyon değiştiriyordur kendine en rahat yeri arıyordur telaş etmeyin
Rumertt Tugceatabey evet sol tarafta sertleşiyo benimde değdiğimde anlıyorum orda ayağı falan var dürtüyorum yok istifini bozmuyor hareketleri ağırlaştı 2 gün önce tepişiyodu yani
AyFa1608 Tugceatabey benim kızımda karnımın genelde sağında toplanırdı. Küçük dağ gibi kabarıyodu göbeğim dürtüyodum ovalıyodum dağılıyordu. Doğdu şimdi kucağımıza alınca bacaklarını karnına çekip poposunu domaltıyor😅 karnımda da kıçını dikiyomuş😅
AyFa1608 Rumertt yerleri daraldı iyice canım korkma. Az da hissediyosan sıkıntı yok ama hiç hissetmezsin durma git doktora. Sağlıkla kucağına al inşallah 🌸
Rumertt yanlisanlamaama doktora gittim aslında ama doktor bu haftalarda normal demedi merak ettim tek ben mi yaşıyorum diye :)
Tugceatabey Rumertt ay ilk bi 27 28 hafta cok uyur sonra başlar diyolar sonra tam artıyo bu sefer yeri daralıp duruluyo :D bitmiyo endişeler :D
Rumertt @Tugceatabey "#p27616310 bence bize öyle söyledikleri için çocuklardan da onu bekliyoruz dünden beri dürtülmekten usandı bende öyle biliyodum daha net hissediceksin dediler net ama hep değil 🤭
Tugceatabey Rumertt bende kımıldasın diye 19 20 lerde cikolata yedim yedim sonra gebelik şekerim cıktı ahahah :D
Rumertt Tugceatabey cinsiyeti ne sizin ben çok tatlıya düştüm mesela tatlıda kıpırdamıyor ekşi bişeyler yiyeyim hemen başlıyor ters yani ekşiyi bi dene 🤭
Rumertt AyFa1608 o kıç mıymış ya ben kafasını zannediyordum herkes ellediğinde aha bak kafası yuvarlacık geliyo ele diye hahhahah 😅😅
AyFa1608 Rumertt pozisyonu önemli onda belki de senin eline gelen başıdır ama kış kadar sert ve belirgin gelmez baş ele😅 benimki direk totoyu dikince aha diyodum domaldı gene🤣