Mathteacher52 Hanımlar İstanbula yeni taşınmış bir anne adayı olarak doktor arayışındayım, esenler medipolü araştırdım biraz bütçeye uygun diye ama daha önceden bu hastaneye giden, tavsiyesi olan var mı aranızda?
Amineazra Mathteacher52 ben gittim doktor ismi vermeyeyim ama hiç rahat edemedim aynı hastanede başka doktora gidip memnun kalanlar vardır onlar yazarsa bilgi alırsınız ama bağcılarda şafak hastanesi Sema Yılmaz hanımı tavsiye ederim çok çok memnunum 💞
nurcanyldrm34 Mathteacher52 merhaba , Sümeyye betül gül hanıma gidiyorum ben . kendisine takipliyim . şuanlık doktordan da hastaneden de memnunum . muayene ücreti 420 tl . normal doğum 5800 sezeryan 6900 dediler . sümeyye hanımın fiyatı bu . Doktor seçiminize göre muayene ücretide doğum ücretide değişiyo bilginiz olsun .
trksrt Mathteacher52 özel güney hastanesine gidiyorum, bütçeye de uygun, muayene 350₺ , Songül hanım ilgili bir doktor fakat çok hastası oluyor, erken saatlerde gitmek iyi olur :)
tavuklupilav Mathteacher52 merhaba ilk doğumumu orda yaptım ikinciye hamileyim yine oraya gidiyorum. Ben mahremiyete çok önem verdiğim için ve ebelerden memnun olduğum için orayı tercih ediyorum. Evet fiyat olarakta makul. İlk doğumumdaki doktor şu an yok am yeni gelen Sümeyye Betül hanıma gidiyorum çok güleryüzlü detaylıca anlatıyor memnunum
Amineazra Mathteacher52 rica ederim. Muayene 365 veriyorum ilk 315 tl idi yılbaşından sonra değişti fiyatlar doğum da 10 bine yakın diye duymuştum fakat henüz kontrole gitmedim gidince soracağım (medipole de ilk gittiğimde 300 vermiştik 5 ay önce falan)