Cerenoruc 26 haftalık hamileyim ara ara göbek deliği çevresinde acıma oluyor yaşayan var mı ve normal mi sizce ?
elifsugrcn Cerenoruc yqvrucum mutlaka doktora git benimde göbek deliğim içime cekiliyor gibi agriyordu herkes normal dedi doktora gittim suyum bitmiśti icin rahat etmesi için bir kontrole gir derim
Prensesannesi96 Cerenoruc dıştan mı acıma ? Bnmde öyle göbeğim çok açıldı içi dışına çıktı çok tuhaf duruyo dokununca çok acıyo normal bence karnımız kaç kat genişliyor çatlakları saymıyorum bile:)
Bal_1604 Cerenoruc sinek ısırığı gibimi bende 25 .haftadayim bugün hissettim ara ara aciyor genişlediği için göbek dışa cikick gibi delik ondandır diye düşündüm ama burda da suyu bitenler olmuş randevum haftaya eğer hastaneye giderseniz bilgi verirmisiniz
Cerenoruc 5 gün önce gittim herşey normal dedi doktorum ama bu şekilde acı olunca korktum bende elifsugrcn
Cerenoruc Evet dıştan acıma oğlum olacak Allah nasip ederse çok hareketli belki onunda etkisi var bir de artık büyüme oluyor karın da ama insan yine de şüphe de kalıyor Prensesannesi96
Prensesannesi96 Cerenoruc benimde kızımdadw böyleydi ama şimdi oğlum olacak Allah nasip ederse gerçekten çok fark var kıpır kıpırrrr maşallah 🥲