Melikeckr Kızlar merhaba kese oluştu yolk kesesi oluştu bebek yok 8+4 olduk pazartesiye kadar bekliyelim dedi doktor sanırım kürtaj olacak benim gibi olan var mı daha öncede kimyasal gebelik geçirmiştim üzgünüm
Agg0207 Melikeckr canım yolk saç kesesi varsa bebekte vardir demişti bana doktorum öylede oldu bence umutsuz olma
EU__1718 Melikeckr bende yaşadım malesef.yolk kesesi vardı ama bebek oluşmadı boş gebelikten kürtaj oldum.sonra biraz ara verdim 3 ay sonra hamile kaldım çok şükür.inşallah sizde öyle olmaz bebeğiniz sağlıklı olur 🙏🙏
Shf Melikeckr ben 3 ay önce geçirmişdim. İlaç tedavisi aldım 3 ay sonra şimdi hamileyim ama yime görünmedi bebek
Shf EU__1718 aynen bende de öyle oldu. İlk hamileliyim boş çıktı. Şimdi 6 haftalık olucam doktor 1 hafta sonra gel demişdi 2gün kaldı. 5 haftalık gitdim kese var bebek yok dedi. Şimdi korkuyorum. Sizce tekrar olur mu
EU__1718 Shf inşallah olmaz ama bana o zaman doktor ‘canını sıkma boş gebelikler tekrarlamaz’ demişti.benim bir düşük bir kürtaj geçmişim var.pıhtılaşma sorunum çıktığı için gelişmiyordu
EU__1718 Shf bu arada 5 haftalıkken gözükmemesi çok normal.şu an 3. Gebeliğim ve 6+6’da hem gördüm hem de kalp atışını duydum çok şükür
Goldmother Bana da dün gece boş gebelik denildi ilk beta 96,67 cıktı 6 gün sonra bida yaptım 96,13 cıktı yarın tekrar kan vereceğim sonra duruma göre kürtaj ama kanamam ağrım yok şuan…