Babyyyyy80 Ben de 37 haftalık oldum. Kusma ve ishal var bunlar doğum belirtileri mi. Acile gitmeli miyim ? Perişan oldum gerçekten
ggulcinaliyevaa Babyyyyy80 Forumda okuduğum kadarıyla doğumun çok yaklaştığının habercisi 😊Sağlıkla kucağınıza alınız evladınızı 🤲🏻
Ayur Babyyyyy80 bende 37 hagtalığım ve tekrar kusmaya başladım karnım ağrıyor sürekli çok kötüyüm doğurmak istiyorum artık ama sezaryan olacak benim gün versinler diye bekliyorum
Babyyyyy80 ggulcinaliyevaa amin inşallah acile geldim normal dediler ama insan korkuyor tansiyonum da sürekli yükseliyor. İnsallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi 🙏
Babyyyyy80 Ayur benim de sezeryan olacak sağlıkla gelsinler insallah. Bir de tansiyonum arada yüksekliyor. Rabbim sonunu güzel eylesin 🙏
Aysinvebebito 36+1 im aksine hiç belirti vs hissetmiyorum sanki bı üç ayı varmış gibi geliyor dogmak için
Nursaygi Aysinvebebito Ay aynı ben 36+5’im bende kendimi hiç doğurcak gibi hissetmiyorum diyorum sürekli. 😁 18 Mayısa sezaryen günü aldık bakalım bir sürpriz yapıp gelicem demezse hayırlısıyla o gün doğum olucak.