SosyeteMantisi Kızlar mevlidte masa hazırladınız mı? Yapan varsa görsellerini paylaşabilir mi ? Fikir olsun 🌸 💖
cahilelafanlatamazsinyorulmaa SosyeteMantisi internetten bakın isterseniz farklı farklı seçenekler var sade bişey mi düşünüyorsunuz yoksa abartı mı 🤭
Yazmelegi_ SosyeteMantisi şey yapcam ben çay yanına yiyeceklerden hazırlıycam, masaya koyucaz tabaklarla öyle sade bir masa olcak yani bir kenarına da yasin seti dağıtmayı düşünüyorum onları koyarım süsleme vs yapmycam yani kutlama değil sonuçta
SosyeteMantisi Bal_1604 ggulsaahhhhhh Yazmelegi_ Kızlar mevlidimi yaptım fotoğraf istemiştiniz yeni post açtım bakarsınız 💖
SosyeteMantisi cahilelafanlatamazsinyorulmaa İnterntten baktımda çok bişey bulamadım 😊 çok sade de olmasını istemiyorum abartıda olsun istemiyorum. Ortası bişey olsun istiyorum 😊 Aslında perde koşmanı balonla süslemek istiyorum ama çok abartı olur mu diye düşünüyorum 🤔
SosyeteMantisi Bal_1604 evet olabilir 😊 Cumartesi ben yapacağım inşAllah fikir amaçlı atarım buraya 🌸
SosyeteMantisi Yazmelegi_ ben tavuklu pilav sarma ve tatlı ikram edeceğim 😊 masayada çikolata hediyelik anahtarlık ve lohusa şerbeti koymayı düşünüyorum ama anahtarlıkları direk masaya dizsem nasıl olur diye düşünüyorum koyacak bişey bulamadım onları.