Sulee- Kızlar 34+1 haftalığım. İkinci hamileliğim. Bu haftalarda çatı ağrısını fazla hisseder oldum sizde de öyle oldu mu? İlkinde hiç böyle olmamıştım bi de serklajlıyım onun da etkisi olurmu?
Puhu_ishak Sulee- merhaba ben varım 33+6 yız yaklaşık 2 haftadır sağdan sola donemiyorum yürürken de çok canım yanıyor
Kucukcicek61 Sulee- yazıyı bian ben yazdım sandım haftamız günümüz aynı ve benimde ikinci gecelik sadece serklaj yok ama dün gece resmen çatı ağrısından ne sağa ne sola dönebildim yürümek vs oturmak kalkmak o kadar zor ki. Doktor bana bebek çok asagida ve ikinci gebelik o yüzden demişti .
Sulee- Çok sık ağrı oluyor ya ayakta kalınca baskı oluyor acaba doğum mu yakın belirti mı veriyor bende anlamıyorum. Haftaya kontrolüm var
Sulee- Demekki doğum yakın denilemez 🤔 iyi madem,, ben de tecrübeli sayıyordum kendimi ama her gebelik bir olmuyormuş. 38i görürsem şükredecem valla
Sulee- Bi an içim ferahladı valla erken doğmasını istemem çünkü küçük gibi geliyor bana,, baş geliş duruyor zaten vakti saati dolunca gelsin inşallah bebişlerimiz