Tugraseda Seymaaktas0913 çok gördüm yanılma payı olan. Zaten bu bi olasılık sunan test %100 garantiliği yok
Nrdndgnsd1233 Öyle çok duydum kesin dawn sendromu aldırın deyipte doğumda normal sağlıklı bebek doğan
Seymaaktas0913 Cnsu11 Trisomy 13 / 18 test riski 1:5920 Biyokimyasal Trisomy 21 riskide 1: 240 Ama doktor %70olabilir dedi %30 da yanılma payı çok yüksek dedi
Cnsu11 Seymaaktas0913 Seymaaktas0913 trisomy 13 /18 risk yok fakat 21 riskli sizin kan değeriniz ve yaşınızdaki 240 kişiden biri down sendromlu doğmuş ve risk oranınız yüksek nifty testi yaptırmanızı veya amniyosentez öneririm. Yaşınız kaç bu arada?
Seymaaktas0913 Cnsu11 benim anlamadığım şeyde doktorun bana yanılmada olabilir dedi bebeğin ense kalınlığı ve burun kemiği çok iyi bir düzeyde dedi kafa karıştırıcı birsey oldu
Cnsu11 Neris_poyraz ikili test bir olasılık testi tanı testi değil o yüzden yanılma payı yüksek bir test imkanı olanlar nifty testi yaptırmalı bence o stresi yaşamak kötü
Smia Test sonucunda yakınımın iki çocuğu içinde down sendromu çıktı hemde aşırı yüksek risk olarak ikiside normal gayet iyiler ultrasyonda çok önemli ama burun oluşması ense uzunluğu falan
BurcuArya35 Seymaaktas0913 size kalmış bişey ileri tetkik yaptırıp yaptirmamak yaşınız cok gençmiş ihtimal aslında düşük çıkmalıydi içiniz nasıl rahat edecekse ama ben sorun olduğunu düşünmüyorum genede geri kalan ayları rahat geçirmek adına bence nifty yada amniyosentez yaptırın