Ayce09 Naciyeylmz Adetlerim düzenliydi hep kızım var şuan ikizlerime hamileyim hiç bir tedavi görmedim 🌸
Mercimekkk1 Naciyeylmz bende polikistik over var 5 6 yıldır düzensiz adet döngüsü de vardı tedavisiz olmaz diye düşünüyodum kendimce ama bebek istediğimiz 1 ay sonrası kelebeğimiz konmuş meğer 🦋 Allah emek verip bakabilecek herkese tattırsın inşallah
NobleMom Naciyeylmz tabiki kalabilir 🙂 14 yaşımda tanıştım pco ile. İkinciye hamileyim. Hamile kalmama engel olmadı hiç. Çocuk planladığım anda hamile kaldım hep 👍🏻
Cey_Cey_ Naciyeylmz en yakın arkadaşım polikistikover di hemde ileri derecede adet düzensizliği aşırı tüylenme sivilce fln … hep çocuğu olmaz diye üzülürdü çocuklara da çok düşkündü maşallah evlenir evlenmez hamile kaldı tedavisiz üç yıllık fln evli üçüncüye hamile şuan aynı şekilde kardeşide hastaydı iki çocuğu oldu gönlünü ferah tut Allah büyük 😊
Guzide1- Allah’ın izni ile tabiiki kalabilir 🌺 ben de pcos hastasıyım şu an 32 haftalık hamileyim hamdolsun. Pcosun beraberinde insülin direnci de oluyor bunun için sağlıklı beslenip, spor yapıp kilo verince Rabbim de nasip etti çok şükür
minikmucizeemaak Naciyeylmz Sadece ultrason görüntümde sonradan oluşmuştu, Şuan 8+1 haftalığım doğal yolla 🫶🏼
Elfve 29 yaşındayım liseden beri polikistikle uğraştım adetlerim hiç düzenli olmadı aslında. Şuan 3.ye sürpriz hamileyim
piiremsesinannesiii Naciyeylmz evet ben kaldım hiç adet görmüyordum ve evliliğimin 6. Ayında hamile kaldım 9 günlük kızım yanımda uyuyor şuanda rabbim inşallah sana da nasip etsin 🤲
Muru Naciyeylmz evet kalabilir mesela ben 😂 ben Prof Saraçoğlunun kürünü yaptım yanında soğan kürü ile beraber ve ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip edip denedim, ilki biraz zor oldu ama ikincisini beklemeden kaldım hemde hiçbir şey yapmadan hala şokundayım 🙈
Ahsenn031013 Naciyeylmz genç kızlığından beri var Hiçbir zaman düzenli adet görmedim. Bi adet olurdum sonra 6 ay olmazdım. Bi olurdum diğeri 50 gün snra olurdu bi ara tamamen kesildi 2 yıl hiç olmadım sonra oldum yine 5 ay sonra adet oldum ve hep hep böyle gitti. En son doktor alttan muayne edelim evlenince gelsin vırt zırt dedi😂 2018 de evlendim 2 kere anca adet oldum 2019 da hamile kaldım yine düzensiz olmaya başladı sonra 2022 hamile kaldım İkiside tedavisiz oldu Bana evlenmeden önce tedavisiz hamile kalman çok zor imkansız diyorlardı Evlendim alttan muayne olarak doktorum yine aynısını söyledi Hatta eşimle bunun dalgasını geçiyoruz 😂 Çok şükür Rabbim bize bir evlat armağan etti şimdi tekrar bir evlat nasip ediyor hamd olsun