Hafizeipek gevezeyazar1 kakan yeşil olur 🤣 öğrencim resim dersinde annesinin patates baskısı için kestiği patatesi çiğ çiğ yemişti 2 gün yeşil sıçtı 🤣🤣🤣🤢
Alyamm gevezeyazar1 cocuğun yeşil olur 😂 patatese benzeme ihtimalide var insanın canı neden çiğ patates çeker 😂😂😂 kusura bakmayın çok güldüm
Hafizeipek AcemiAnneee ay çok gülerek yazdım ya sen de gül diye öyle yazdım 🤣🤣🤣🤣 çiğ patates diyince aklıma o günler geldi 🤣🤣🤣🤣🤣
Hafizeipek AcemiAnneee bir de öğretmenim ben uzayliyim galiba bak yeşil renk diyip beni tuvalete çağırmıştı 🤣🤣🤣🤣
AcemiAnneee Hafizeipek Allahım ya çocuklar başka bı alem ya cok sekerler benım kız kardeşde öyle çocuk gelışımı okuyordu hergun bı hıkaye😂😂😂
Zynp19 Kızlar Bişi sorcam soğuk aldım gribim 1haftadır ıhlamur içsem bişey olur mu hani bazıları bitki çayı önermiyo sizce
Zynp19 Aysglsvm sağol canım ikilemde kaldım 1haftadır geçmiyo sıcak sıcak içip terlersem belki bi faydası olur
Zynp19 Deletedmom328 teşekkür ederim canım içiyimde atlatıyım artık gitmek bilmiyor bu grip bi gelince