senaunuvar Nergiz1 benim ayakları oradaymış geçen hafta kontrolüm vardı sürekli tuvaletim geliyormuş hissi var dedim doktora çok normal dedi ama bugünkü hissettiğim biraz daha farklı geldi bana
senaunuvar Tubaut doktorum yaptı geçen hafta ama resmî tatil ameliyatı derken gösteremedim sonuçları yarın göstericem inşallah
beyzaoz senaunuvar ben de endişelenmiştim ama kaç hafta geçti hala giremedi kanala. Artık girse de rahatlasam diyorum ama yok 😅
Nurin34 senaunuvar bebek baskı yapıyor canım bende korkmustum idrar tahlili ver kontrolde doktoruna söyle için rahatlar bebeğin pozisyonuyla alakalı değişiyor bazen cok baskı hissediyorum bazen geçiyor kısır döngü oldu resmen
senaunuvar Nurin34 ayy kötü bir şey olmasın da hiç birimizde ne yapalım baskı yaparsa yapsın büyüyorlar tabii birde o var
Ece_burhan Nergiz1 aynen hele tam uyuycam bi anda kıpır kipir ve canini yakiyo bazen ilk gebeligim olunca
Yesimmm93 senaunuvar aynen canım ama doktor hiç bir sorun yok dedi rahım agzı ölçümüde iyiymiş o yüzden normal diyip geçiyorum artık
senaunuvar Yesimmm93 bende bugün gittim normalde kontrol değil sonuç göstermek için gitmiştim ama ben endişelenince baktı benimde hiç bir sıkıntı yokmuş çok şükür ayakları orda o seni rahatsız ediyor olabilir dedi bende rahatladım