Ggok Tabii ki her şeyi bilen Allah’tır ama astroloji de bir bilim dalıdır. Burçlar değişkendir fakat doğum haritası gerçekten inanılması gereken bir şeydir. Astrolojik cisimlerin doğum anında geosentrik olarak yerlerinin hesaplanması ve dış tarafın 12 burca iç tarafın da 12 eve bölünmesiyle çıkarılan gök haritası. Cisimlerin hangi eve ve hangi burca denk geldiğine bakılarak yorum getirilir. Herkes doğum haritası çıkartır ama herkes doğru yorumlayamaz, yorumlayan kişi çok çok önemli. Benim bir tanıdığım doğum haritamı yorumladı, kendisi Amerika’da eğitim almış bir kişi bu konu ile alakalı. Hala da eğitimlerini sürdürüyor. Bana evleneceğim ve çocuğum olacağı tarihi söyledi, yurtdışına taşınacağımı söyledi. Benim planımda olmadığı halde o tarihte evlendim çok ani gelişti ve doğum haritası aklımda yoktu, beklenmedik bir gebelik oluştu aynı tarihte, cinsiyete kadar söylediği gibi. Yurtdışına taşındım ve bu da çok çok ani bir kararla oldu Londra’da yüksek lisansım dururken bir anda Kanada’ya geldim.