Tugceee95 Dügün varr bi türlüü elbisee bulamadım tavsıye edeblcegınız bıyer varmıı sıte olarak 🤦♀️😬😅
bastet Tugceee95 Zara’nın elbiselerinin nerdeyyse hepsi uygun hamileler için. Beni hep onlar kurtardı bakabilirisnizz
Soniii Tugceee95 bizimde yakınımızın düğünü var ben bu elbiseyi tercih ettim https://ty.gl/nafhh52d76
gulten_01 Tugceee95 21+3 günlük hamileyim instagramdan perladesign diye bir siteden aldım bi bakın isterseniz bende düğün için almıştım
alparslansmother Valla ben 33 haftalik hamileyim sadece bir tane hamile pantolonu aldim onla gecirdim
Tugceee95 alparslansmother pantalondan ziyade elbiseler daha rahat oluyor ya aslında cok kılom yok 49 kıloyum 30+2 ym ama gel gelelım göbek önden gıdıyor 😅
Fatimetncr Çok haklısın eşimin abiye elbise dükkanı var satış ben bile elbise bulamıyorum istediklerim olmuyor olanlar ise bana çok kötü görünüyorum gibi geliyor napıcamı bilmiyorum 🤷🏻♀️ bide bizim düğünler hepsi şahşalı
Tugceee95 Fatimetncr Bıtane alsam benı kurtarır gıbı elbıse rahat oluyor bıde aslında cok kılom yok ama gobek onden gıdıyor sadece oyuzden elbıse daha rahat olucak😬
bastet Tugceee95 Ben aldıklarımı yükledim şimdi bakabilirsiniz, tabii tarzınıza göre seçersiniz ama bunlar rahat eğer fikir isterseniz 🫶
bastet Tugceee95 şimdi türkiye sitesine baktım da şöyle yapmalısınız, Kadın / Elbise / Beyaz böyle tıklayın seçeneklerde çıkan sonuçlardan bakabilirsiniz. Beğendiğiniz birine girince ona benzerler çıkıyor
Tugceee95 Soniii güle güle giyinin bu elbise cok guzel gecen sene almıstım yeşilini ve bu rengini ama abıye deglde bırazdaha normal bakıyorum cok yakın degl 😬🥰