777gonul_ Boş gebelik ne kadar sürer ve nezaman düşer bide kanda ve idrarda beta HCG hormonu nezaman düşmeye başlar idrar testi nezaman git gide solmaya başlar bilgisi olan bana yardım etsin Allah rızası için ❤️
Kbra940306 777gonul_ boş gebelik mi dediler size. Kaçıncı haftadasınız. Bana da tam 6. Haftada kese var yolk saç var ama embriyo gelişmemiş boş gebelik dediler . 1 hafta sonra gel alalım dediler. Şuan 6+4 teyim aldırmadım daha kanamam da olmadı. Çok hafif ara ara kasık ağrım oluyor sadece. Siz de belirti var mı ?
Pamuk 777gonul_ Benim 5 6 ay önce boş gebelikti kendi kendine düşmesine müsade etmediler kürtaj oldum.Beta 13 gün sonra verdiğimde 0,71 di.Ama bu kişiden kişiye değişir canim.
777gonul_ Kbra940306 6 haftalik hamileyim dün ultrasonda embiryo gozukmedi ve kalp atışıni duymadık bir hafta sonra yine gel ultrasonda bakalım dedi
Kbra940306 777gonul_ hem alttan hem üstten. Burdan yorumları okursan 6. Haftada böyle şeyler normalmış bekleyin dediler bana ondan bekliyorum ben cuma günü tekrar gidicem.
Attoya Benim de 6+3te normalde boş kese göründü. Vajinalde yolk ve minicik bebek göründü azıcık da kalp atımı vardı ama doktor haftaya bir daha gel dedi yarın gidexeğim. Belirsizlik beni öldürdü
777gonul_ Attoya canim boşuna evham yapma bu haftalarda azda olsa gozukmeli ve duyulmalı sen rahat ol 7 8 haftada tam duyucaksin
Busraa-aa Arkadaşlar bende 5 ay önce boş gebelik geçirdim bekledim belki bi Umut olur diye ama keşke beklemedeyim doktorumu dinleseydim ve kürtaj olsaydım kendiliğinden düştü çok fena acılar çektim hastaneye gidene kadar çok kan kaybettim ve kürtaj oldum kan kaybından dolayıda bana anestezi yapamadılar doktorum seni amaliyathaneye götürüp anestezi yapana kadar seni kan kaybından kaybederim dedi ve anesteziz bir şekilde kürtaj oldum hem düşük ağrım hem kürtaj acısı canından can gitti ve ben o masada ölmek istedim ağrılardan resmen ve 2 gün hastanede yatırdılar beni yani demek istediğim eğer boş kese olduğu netleşmişse doktorunuzun dediğini yapın ve kürtaj olun
sevcanbyhtn Busraa-aa cok dogru bnde 7haftalik kurtaj olmustum ama 5 haftalikken belliydi dusuk oldugu evde kanamam vardi ilaclar kullandim ayni seyleri yaşadım ve bebek haftasi ilerledikce o kurtaj daha zorlasiyo
Busraa-aa Kbra940306 yanlış hatırlamıyorsam 8 haftalığıma yaklaşmıştım ama 6 ve 7 haftamda da belliydi yani boş kese olduğu ben beklemeyi tercih etmiştim ama yanlış yaptım
Kbra940306 Busraa-aa evet hafta geçtikçe düşük yapmak daha da zor oluyormuş. Bende cuma gidicem farklı bi doktora oda aynı şeyleri söylerse bende aldırmak zorunda kalıcam 😔
Busraa-aa Kbra940306 çok geçmiş olsun canım hiç üzme kendini ümidini de kaybetme ben kürtajdan çıkınca doktor eğer bu gece kanaman olursa rahmini alicaz dedi bundan sonra bebek sahibi olman zor dedi ama bak 4,5 5 ay sonra şuan 8+3 gebeyim ve sağlıklı bir gebelik geçiyorum
Papatya_99 Kbra940306 6 haftalığım da geçen hafta kese görüldü doktor haftaya çağırdı korkuyorum boş gebelik dicek diye
Kbra940306 Papatya_99 benim beta düzenli arttı 660-1440-4444-5000 olarak ama tam6. Hafta gitti kese var yolk saç var ama emriyo oluşmamış boş gebelik dedi. Haftaya gel alalım dedi ama ben gitmedim yarın başka doktora gidicem
Goldmother Bana da dün gece boş gebelik dendi ilk beta 96,67 çıktı 6 gün sonra 96,13 cıktı yarın tekrar kan vereceğim sonra duruma göre kürtaj…