MissC havvvac otomatik olanlara günde yarım saat den koymanızın zararları var bebek üzerinde. Baybbjörn aldık bizde uzun araştırmalar sonrası.
Deniztrn havvvac babybjörn bebeklerin gelişimi için de çok faydalı kendi kendini sallayabiliyo.. benim kızım elektriklileri sevmedi hediye gelmişti ma hiç kullanmadık.. şu an 22 aylık akşamları uykudan önce mutlaka bi sallar kendini orda 😅
Zeynepozcan MissC otomatik olanlara günde yarım saat den koymanızın zararları var bebek üzerinde. Aa ne gibi zararı varmış ki? Bilmiyordum ben
Adeninannesiiiii MissC otomatik olanlara günde yarım saat den koymanızın zararları var bebek üzerinde Bi kaynak var mi bunun hakkinda merak ettim
MissC Adeninannesiiiii https://www.hurriyet.com.tr/gundem/anne-babalarin-eli-ayagi-ana-kucagina-da-mi-guvenemeyecegiz-42089557 Doktorlar günde yarım saatten fazlasını tavsiye etmiyor motor gelişimini etkiliyormuş , bunun gibi başka çocuk doktorları da var
MissC havvvac bende ilk etapda 4moms almak istiyordum büyük kolaylık gibi görünüyordu ama otizim uzmanı bi arkadaşım uyardı beni de
MissC Adeninannesiiiii sallamaya bağlı sorunda da bahsediliyor ama tabiki uzmanı değilim nolur nolmaz riske etmek istemedim ben