annesi53 Kızlar bebeği en son 7+4 te gördüm şuan 10+1 oldum henüz görmedim doktorum 1 ay sonra gel demişti merak ediyorum acaba nasıl kasıklarımda ağrılar oluyor sizde nasıl durumlar
nursultan00 annesi53 aylık kontrolünüzü aksatmayın şimdi daha da belirgin olmuştur annesi bende geçen hfta gitmiştim doktora şimdi 8 haftalığım
Gamze_cnky annesi53 bence biraz daha sabret , direkt 2 li teste gidersin , yaptıracaksan tabii. O haftalarda benimde kasık ağrım vardı hep🌸
Azra00 annesi53 13.haftaya kadar doktorum iki hafta da bir çağırmıştı 13.haftadan sonra bir ay arayla gelmemi istedi çok geç çağırmış doktorunuz sabredemezdim o haftalarda bir ay beklemyi🤣
annesi53 Gamze_cnky öyle yapıcam 11+4 te gidicem haftaya cumartesi hemde dediğiniz gibi ikili testide yaptırırım
minikmucizeemaak annesi53 Bende aynı durumdayım en son 24 Nisan da kontrole gittim 8+1 haftalığım. Pazartesş kontrol Allahım izniyle. Doktorum 3 hafta da bir çağırıyor sağlıkla güzel haberler alıp sağlıkla kavuşalım inşAllah❤️🤲🏻
_Esraa21 annesi53 bende 11+1 de ikili test için gitmiştim çok erken gelmişsin bebekdaha küçük ense kalınlığı belli olmuyor 13.haftada gel demişti😢
himne_ annesi53 ben de 7+5te gördüm 1 ay sonra gel dedi şuan 8+5iz ve asla zaman geçmiyor çatlıcam ay sonu gelene kadar
_Esraa21 annesi53 valla bana da doktor 11.haftada randevu al demişti bende 11+1 de randevu bulunca almistm şimdi 13.haftayi beklicz😪