Hasret99 Minik1Civciv zamanla alışırlar canım bizimkilerde köylü bende telaffuzda zorlanacaklarını biliyorum ama ne istersem onu koyucam sende kimseye bakma bence 😊❤️
Suasli Minik1Civciv nasipse Yağız Alp koyacağız bizde 39 haftadayım beklemedeyiz 😍 ama ailelerimiz de dahil olmak üzere herkes aklına geleni diyor 🤣 yiğit alp yağız efe kimi adı aklıma gelmedi diyor 🤣
Suasli Minik1Civciv aynen hatta bazen eşim bile şaşıracak oluyor riske atmak istemiyorum nüfusa giderken eline kağıt yazıp vermeyi düşünüyorum 🤣🤣
Minik1Civciv Hamalp teşekkür ederim canım adıyla büyüsünler. Hayırla sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah 🤲🏼❤️🥰
Minik1Civciv femme rahmetli eniştemin adı 🥹adıyla büyüsün. Çok ahlaklı biriydi eniştem çokta iyiydi Rabbim sevdi erken aldı. 26 yaşında vefat etti ablamın eşi adı İlyastı
semaylmz34 Minik1Civciv Biz Miraç Göktuğ koyucaz inşallah yağız seğmen güzel olur gibi yada yağız arslan
femme Minik1Civciv benim eşimin babasının ismi ilyas yanına bi isim koymak istedim ilyas Kaan yada efe yada ege arasında kalmıştım. Arkadaşım da hamile doğumu var bugun yarin o oğluna ege ismini verdi. Bizde ilyas efe de karar kıldık 😍