Rwerdst Minik1Civciv aman doğuma kadar 50 kere fikir değişiyor zaten 😂😂 eşim artık yeter seçince haber ver diyo 😂😂😂😂😂
mariapuder inşallah biz de Ata koyucaz:)) soyadımız uzun oldugu icin hep kısa isimlere baktık en başından beri Ata istedim :)
Mervehanm Minik1Civciv Bende oğlumun ismini Yağızalp koymak istiyorum babası da beğendi Alp koyma ağır olur diyenler var ama biz kimin ne dediğine bakarsak ohooo isim asla bulamayız 😄
Minik1Civciv Mervehanm doğru diyorsun valla 😂 bana yağız Talha dedik başta ağır olur diye yağız arasa döndük
Minik1Civciv yinehamile yaaa ne güzel bizde yağız arasa karar verdik ama benim sağım solum belli olmaz bi baktın Aliye döndüm 😂🥰
Mervehanm Minik1Civciv Kendimi gördüm resmen bugün ani bi karar değişikliğiyle Zeyd Ali mi olsa acaba dedim isim serüvenimi anlatsam sabahı bulur 😂 1- Aras Umut 2-Yiğit Aras 3-Sıraç Ali 4- Zeyd Ali 5- Zeyd Ömer 6- Yağız Alp
Minik1Civciv cahillesohbetikestim Muhammed Alparslan da düşündük ama etrafımda 3 kişinin bebesi Alparslan 🥰
senaacik Minik1Civciv ben Aras Ege koyacaktım ama benim eşim de Egeyi istemedi maalesef:( Sadece Aras koymayı düşünüyoruz❤️
senaacik Birbebetoannesi erkeklerin Ege ismiyle problemi ne ya😂 ben Aras Ege çok koymak istedim kabul ettiremedim ege yerine başka isimler söylüyor onları da ben beğenmiyorum o yüzden sadece Aras koyacağım🥺❤️
Sabriyecelikkaya7 Minik1Civciv Aslan Atlas olacak ben atlas istiyorum eşim aslan istiyor bu yüzden iki isimli olacak oysa ki tek isim koymak istiyordum 🥲