Neh26 Selam hanımlar, İstanbul Avrupa yakasında özellikle gaziosmanpaşa/Eyüp bölgesinde iyi bir hastane ve doktor önerisi olan var mı acaba :)
mucizebebek_ Neh26 3. Haftadan beri eyüp devlet hastanesinde Altan var"a gidiyorum çok memnunum çok bilgili işinde prof bi doktor gerçekten muayene hariç yarım saat konuşur anlatır uzun uzun her olayı. Eşimi içeri alır düşünürseniz gerçekten iyi biri 🫠
Asgzmm Neh26 merhaba Eyüp rami de rami hastanesi nehir bayram var ben kendisine gidiyorum çok iyi ve çok ilgili bir doktor tavsiye ederim ☺️
Asgzmm Neh26 evet özel hastane muayene ücreti 600 tl yeni zam yaptılar. Ama şahsen sorarsan değer çünkü çok çok güzel ilgileniyor doktor ve aşırı ilgili herşeyi sorabilirsin her detayına kadar ilgileniyor
Neh26 rehberogretmen bende orda çağla hanıma gittim. Doğum ücretleri hakkında bir bilginiz var mı acaba
Poyrazin_annesi Bnde şişlide oturuyorum özel okmeydanına gıdıyordm memnun kaldm muanesı 200 lira ama doğum 4 bindi şuan 8 bin olmş oyuzden sarıyer hamıdıye etfale gıdıyrm aynı özel gibi dıyorlar