minikmucizeemaak PrensinibekleyenAnnee Kaç haftalık canım bu ultrason bende 8+6 da gidicem de Allah’ın izniyle bu zamanlar falan mı merak ettim 😊
PrensinibekleyenAnnee minikmucizeemaak burda 7+2 doktor 4 hafta sonra gel dedi ben bide cumaya gidicem farklı biyere
minikmucizeemaak PrensinibekleyenAnnee Ediyor kaşık bel ağrısı bulantı için Prilam kullanıyorum ama akşam bulantı da başlıyor
minikmucizeemaak PrensinibekleyenAnnee Evet oldu sabahları bulanıyordu normalde şimdi sabahları çok şükür rahatım akşam 8 9 gibi hafif başlıyor oda çok zorlamıyor tabi ara da sabahları da hafif gelip gidiyor
Frdhcrt esmerella37 Valla mı bizede çok tuhaf geldi geçen hafta bariz ultrasonda da belliydi sanki ya acaba sakladı mı pozisyon mu kötüydü bugün şimdi doktora inanmıcam artık valla senin yüzünden bacım kurban olurum sana çok garip bir durum içindeyim 😂😂
Frdhcrt @Melekler12 BACIM BİDE SEN BAKAR MISIN ÖNCEKİ POSTUMDA DA GEÇEN HAFTAKİ ULTRASONLARI VAR TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN 🥰
minikmucizeemaak PrensinibekleyenAnnee 2 kere falan çıkardım gerisi hep kuru bulantı, evet o zor olur ama bazen keşke çıksa da rahatlasam dediğim oluyor. Annelik zor ama eminim onları hissedince herşey geçecektir. Varsın canları sağ olsun da, çekeceğiz artık🤲🏻❤️
PrensinibekleyenAnnee minikmucizeemaak benim ilk çocuğumda bulantım yoktu ama migdem agriyodu ama bunda bulaniyor her hamilelik farklı hayırlisi olsun sağlıklıla dogsunlar inşallah 🌼