Frdhcrt  KIZLAR GEÇEN HAFTAKİ POSTUMA BAKIN Bİ HERKES ERKEK DİYODU CİDDEN DE ÖYLE GİBİYDİ BU SEFER BOŞ GİBİ ORASI VE DOKTOR KIZA BENZETTİ KESİN DEĞİL DEDİ YAA SİZCE NEY DEĞİŞİR Mİ CİNSİYET Bİ KESİNLEŞSEYDİ 🫣
beyzzsenturkk Frdhcrt bende 16da öğrenmiştim cok bi yanılma payı olmuyor bize de kız demişti ve bacak arası boş duruyor 🙈
Frdhcrt Asyos34 Bi kızım var yanına bacı yoldaşı olsun diyordum ama birazda erkeği mi tatcam diye heyecanlanmıştım 😂😂
Frdhcrt Zehross03 demi erkek olsa belli olurdu bi kızım var kız olsun bacı olsun diyodum ama 1 haftadır da erkek evlat tadına da bakcam mı diye heyecanlanmıştım 😂😂
Hizligonzales Frdhcrt banada erkek demisti burdakiler sadece bir.kisi kiz demisti kiz çıktı 😁 benimde 13 te kiza benzetti kesin degil dedi 15 te %95 kiz dedi. Hayirlisi olsun
Frdhcrt Hizligonzales Ay kendim kız istiyordum kızıma bacı ama çevrem burası herkes erkek deyince kendimi kaptırmışım erkeğe 😂😂
minikmucizeemaak PrensinibekleyenAnnee Kaç haftalık canım bu ultrason bende 8+6 da gidicem de Allah’ın izniyle bu zamanlar falan mı merak ettim 😊