FcsjM Denizinci bende oğlumu aynı haftada öğrendim 🙏 Rabbim sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲😇
nurkarakoc Kubrabebisi Yanılma payı çok oluyor ya iyi ki kıyafet alışverişi yapmamışım erkek olduğunu kesin net olduğunu öğrendiğimden beri erkek kıyafeti almaya çalışıyorum🥰
ogretmenHnmm nurkarakoc benim minigim de kiz gösterip erkek cikanlardan😂 18.haftaya kadar kiz denildi 21de ayrintiliya gittim erkek çıktı
nurkarakoc ogretmenHnmm Aslında 18. haftaya kadar kız dememeleri lazım net birşey söylemeleri lazımdı o zamana kadar demek ki düzgün bakmamışlar sağlıklı gelsinler kız erkek hiç fark etmiyor🥰
Seyma_erkan27 ogretmenHnmm Doktor özel miydi yoksa devlet mi bizede kız denildi acaba detaylı ultrason da değişir mi bilemiyorum 🤷
nurkarakoc Turna44 Bazı doktorlar anlamıyor canım kafadan atıyor birşey tam detaylı bakmıyorlar demek ki ondan böyle oluyor 🥰
Elif_p nurkarakoc evet ama bana ilk söylediğinde kesin dememişti biraz biz zorladık görsün diye onu da dedi zaten kesin dememiştim dedi
nurkarakoc Elif_p Bizede demedi ama doktora ilk gittiğimden beri hep kız dedi 12-13 Haftalıkken bile kız dedi 15 Haftalık öğreniyoruz ki erkek😅
Fatma_yalcinkaya nurkarakoc Banada erkek dedi ama başta kız diyen doktorlar olmustu ama burda cok net dönmez sanırım daha ☺️
sla_cbn35 nurkarakoc aahahahahaha bizim doktor bi kere gösterdi bak pipisi diye ikinci randevuda kaynanam dedi kesin mi öğrenebilir miyiz falan gösterdi doktor bana dedim bak anne pipisi 😂😂 utandım ilk sonra dedim bananeee