Betista Merhabalar, detaylı ultrason haftamız yaklaşıyor İstanbul anadolu yakasında sizin önerebileceğiniz hastaneler var mıdır? Ben Medipol çamlıca hastanesi takipliyim onlarda 2400 tl pahalı geldi
benkosarim Betista Pendik yakın mı kaynarca da cihan tıp merkezi var bir arayıp fiyat alın diğer yerlerden uyguna yapıyorlar
Minikkoalam11 Betista bn ilk gebeliğimde de Kurtköy Ersoy hastanesinde yaptırmıştım çok da memnun kalmıştım yaklaşık olarak 40 dk falan sürmüştü şimdi hamileliğimde yine aynı yerde randevu aldım mayısın 20sinde tek bebek 1000 tl dediler
Betista benkosarim pendik yakın anadolu yakasındaki her yer bizim için uygun olur valla orayıda arayacağımm teşekkür ederimm
cauuv1 Pendik medicalparkta 1500 tl ve bi saat sürdü çok ilgili güleryüzlü doktor öneririm. Ben o hastanede 2100 e yaptırmıstım doktor bu paradan fazlasını hakediyor demiştim hatta o derece memnundum ama şimdi indirim olmus 1500 tl
cauuv1 Betista evet benden hemen sonra indirim vardı şansa😂 gerçekten çok çok memnun kalacagınıza eminim
TugSozTan Caddede Zeki Şahinoğlu var. Müthiş bir adam inanılmaz ilgili 1 saat sürmüştü. Dosya veriyor size çıktı ve bütün görseller maille iletiyor. Biz 1100 verdik tabi üzerinden nerdeyse 5 ay geçti. Mutlaka tavsiye ederim. Bir daha hamile kalsam yine ona giderim.
kariyerdeyaparimbebekte22 Ben Dr Halil Mesut a gittim çok ilgililerdi uygundu epey en son 1450 ydi sanırım emin değilim o civarlarda google a Halil Mesut yazınca çıkıyor pendikte
Minikkoalam11 Melikkee evet renkli görüntü verdiler tek doktor var zaten perinotoloji doktoru başka doktor yok randevu aldığımda fiyat bin tl demişlerdi gittiğim gün zam geldi 1500 oldu dediler
Kayaderler Betista merhaba üsküdar hospitaltürk var 690 tlye yaptırmıştım 1 ay kadar önce çokda memnun kaldım
Betista Kayaderler bende oraya randevu almıştım doktorum o perinatoloji doktoru bile değil sana bir kaç tane doktor ismi vereyim dedi verdi. Ama aradığımda hepsi 3 hafta sonraya randevu verdi benimde haftam geçiyordu zaman kalmadığı için direkt medipol çamlıca hastanesinde yaptık. Çok memnun kaldım ama gerçekten en pahalısıda orasıydı.
Melikkee Minikkoalam11 ben de dün görüştüm, radyologmuş oradaki doktor, renkli ultrason görüntüsü de vermiyorlarmış, galiba doktor değişti