Ginger_ Kızlar burda okudum da hep kendi doktorum da bişey söylemedi sağlık ocağı da aramadı ben aşı olmadım 27. Haftaya girdim nasıl bir yol izlemem gerekiyor
3Tospikannesi Ginger_ şuan 22+1 olduk geçen ay 1.dozu vuruldu bugün de 2.doz vuruldu sağlık ocağıyla bir irtibata geçin sorun bence
nurkarakoc Ginger_ Sağlık ocağında hemşire ebe var arıyorum bazı şeyleri soruyorum mesela ve bana 1 Haziran’da gel dedi Tetenoz için mutlaka sağlık ocağına gidin😊
ilknuuruucar_99 Ginger_ o zaman çağırmaları gerekiyordu. Eltimin ikinci gebelik ama birinci çocukla arası pek yok diye vurmamşlar sizinde mi öyle diye düşünmüştüm ama ilk gebelikmiş sağlıkocagına bi sor o zaman
Sedoos0 24+4 haftalığız bugün aşı için aradılar gel diye ama cok kararsızım vurulmak konusunda sizce gerekli mi
Esragungor34 Sedoos0 ben serklajlı olmama rağmen vurdurdum sağlık açısından önemli bence yinede siz bilirsiniz
Hlm_srn07 Bende 25 haftada oldum bide 29da gel 2.doz için dedi aşı olmayınca bende geç vuruldum.30 olmadan vurunmak gerekiyormuş.
Esragungor34 Ginger_ bende 28 haftalık oldum daha dün aradılar ilk doz için bende geç olmadi mi dedim doğuma bir ay kalaya kadar yapılabilir dedi aşı olmadığı için cagirmamislar bir kaç güne ararlar seni de
Nurkcy Ginger_ Beni de onlar aramadılar hamileliğimi öğrendiğimde bilgilerimi verdiğim halde.. kendim gittim söyledim.