naz_ozz Kızlar biliyorsunuz ki ben buraya detaylıda kızımın kalbinde parlaklık böbreğinde genişleme için yazmıştım ilk duyduğumdan beri o kadar üzülüyordum ki hep ağladım ama o kadar da dua ettim geçen hafta böbreklerindeki genişleme gerileme oldu bugünde kalbi gayet normal dendi hiçbir şey yok dendi çokk sevindimm Rabbim evlatlarımızı korusun herkese Allah şifa versin🙏🏻💓🤭🫶🏻🙏🏻
Eksijelibon naz_ozz benimde kalbinde vsd var dendi delik, 2. Bir perinatolog bir şey yok dedi. Önlem amaçlı 30-32 hafta yine gitcem bir baksınlar sizde bir baktırın istiyorsanız sonra sağ salim dogum olur
Aycha naz_ozz Hem sizin hem bebeğiniz için cok sevindim, gözünüz aydın olsun. Sonraki muayeneleriniz ve doğum sonrası da hep iyi, sağlıklı olsun inşallah. Sıkıntısı, derdi, hastalığı olan herkes kısa sürede müjdeli haberler alsınlar, inşallah.
naz_ozz Eksijelibon Evet evet baktıracağım ama bana doğumdan sonra isterseniz kontrol amacı getirin bir defa dedi ben yinede götüreceğim
Eksijelibon naz_ozz bende😃 dogumdan sonra direk eko çektireceğim. Ama adamı hastalık hastası yapıyorlar araştırmadığım şey kalmadı. Sağ salim doğsunlarda♥️♥️🧿🧿
naz_ozz Eksijelibon Ahhha inanın al bendende o kadar olmasa bile kuruntu yaptırıyorlar Allahım bebişlerimizi korusun inşallah 🙏🏻🫶🏻💓💓💓💓