derya61_ Kızlar 24 +5 den selamlar gece midemin yanmasına daha doğrusu genzime acı su gelerek uyandım dün de aynısı oldu. Siz bu süreçte neler yaptınız. Ne kadar sürüyor bu yanmalar.
Neyran derya61_ bende 33+3üm 4 5 kez nefes alamayarak uyandım boğuluyorum sandım reflü gibi acı su geliyor gecenin bir saatinde uyurken bu nasıl geçer bende bilmiyorum ama son zamanlar gece 9dan sonra bişey yiyip içmiyorum en azından bu mide yanmam azaldı diyebilirim
SheeR derya61_ 31+3 üm aynı durum bende de var bir bardak soğuk süt rahatlatıyor beni yada sade maden suyu
burcudemirr derya61_ ben daha 19 haftadayim ama banada oluyor bir süredir acisi su gelmiyor ama midem yanıyor yatamıyorum ben şey yapıyorum sol tarafıma yatıyorum midem rahat olsun hemde bebeğe daha çok oksijen gitsin diye birde kafamı baya yüksekte tutuyorum alçak olunca midem daha çok yanıyor kafani yüksekte tutup sola yat derim canım bazen muz iyi geliyor bana ama sonra tekrarlıyor tabi o ayrı ama yatış pozisyonu önmli bence
Haticegunes Açıkçası bebek doğana kadar sürecek dedi benim doktorum. Ben gaviscon kullanıyorum iyi geliyor bu durumlarda
derya61_ Haticegunes nasıl kullanıyorsunuz her gün mü alıyorsunuz yoksa yanma anında mı alıyorsun. Şurup şeklinde mi
Pinarlina19 23 deyim bende aynısını yaşıyorum gavicon yazdırın , yatmadan bir ölçek için yatın zararı asla yok ben bazen günde ¾ defa içtiğim oldu karbonat içeriyor zararsız
Haticegunes derya61_ ben genel olarak yanmayı hissedince alıyorum bazen de yemek sonrası alıyorum değişiyor aslında ama dr yanma hissedince al demişti şurup şeklinde evet günde 4-5 ölçeğe kdr kullanılabiliyor
SheeR derya61_ inanın bende aynıydım sütü içebilen biri değildim burnumu kapatıp içiyorum bitek o rahatlatıyor cnkü
burcudemirr derya61_ bende ytaamiyordum canım ama hamileikte daha iyi olduğunu öğrencisinden beri kendimi alıştırdım daha yatıyorum sonra sola dönüyorum biraz zaman geçtikten sonra hem sağa yatınca midemin sindirmedigini hissediyorum sola yatınca çok çabuk siniyor yedikkerim
Minik-anne06 Bende 16.hafta da basladı iki gecedir uyuyamiyorum 1 haftadir sürüyor uyku desen uyumak o halde uyuyamiyorum ya
burcudemirr derya61_ valla hiç belli olmaz benim açken de açlıktan midem yanıyor bazen🤣 önceki yediklerimde etkiliyor ama sanırım
SheeR derya61_ yumurta zaten seven biri değilim doktorum duysa kızar kesin haftada bir yersem yiyorum yoksa yok 🙄