Nurcin Eudd fatma bilgehan a gidiyorum ben. memnunum. fiyat 60 tl.. hafta sonu fiyat değişebiliyor. hafta içi gitmeni tavsiye ederim
Vera Eudd bende şehruz hanıma gidiyorum çok Güleryüz’lü felan değil ama çok bilgili içimi çok rahatlıyor
nehirimmm Zeynepduruali daha yeniyim hamile olduğumu başka yerde öğrendim. Öğrendikten sonra bu doktora geldim canm ben daha yeniyim son adetime göre 6+6 haftalık ama muayenede bi hafta geride göründü hoca haftaya yine gel dedi bakalım nolcak
ArslanlardanEsra Bende bugün ilk defa gittim nur cansu hanıma ama pek memnun kalmadım. Hastane çok güzel odalarınıda gezdim doğum ücretide iyi ama nur hanım suratsızdı. 105 tl muayene ücreti var bidahaki randevumu gülsün hanımdan almayındüşünüyorum onunki 60 tl imiş sanırım. Doğumuda 1100 tl.
Kbrdrmr ArslanlardanEsra Fatma hanımı tavsiye ederim gğlsüm hanım da iyi arada denk geldi ama fatma hanım 👍
Nurcin Kbrdrmr Bilmiyorum bana ilk zamanlarda öyle dediler hep. hafta sonu fiyat farkı var diye. o yüzden hep cumartesi öğleden önce gittim.
ArslanlardanEsra Kbrdrmr öylemi dersiniz Fatma hanımdan alırım o zaman randevuyu geldim 26. Haftaya hala bir doktor tutturamadım ya bu hastaneyi çok beğendim inşallah doktorda içime siner.
Kabem 24 haftalığım şehruz hanıma gidiyorum memnunum tecrübeli ve güler yüzlü ama 2500 sezeryan fiyatı
Lokumumgeliyor Bende medipole gidiyorum doktorumdan gayet memnumum fakat dogum fiyati dogum gece olursa o anda uzman doktor varsa onun ucreti öğretim görevlisi varsa onun ücretini aliyorlar ve yardımci olmuyorlar malesef
Kabem Kbrdrmr neden acaba bayağı fark var 1 ay önce sordum doktordan doktora farkmı var acaba siz hangi doktora gidiyodunız