Omermomm_ ilgihazaal haftan gelince zaten doktorun diyor bir dahakine aç karnına gel şeker yüklemesi yapacağız diye canım benim öyle oldu
Bendenizanne ilgihazaal normal kontrolume gitmiştim 25 haftamda açmısın diye sordu doktorum (normalde aç gidiyorum troidimden dolayı düzenli kan tahlili yaptırdığım için), açım dedim yapalım o zman şeker yüklemesini dedi. Önce aç karnına kanımı verdim oradan labaratuvara çıkıp içeceğimi aldım onu içtim 1 er saat arayla 2 defa kan verdim öğleden sonrada sonuçlarımı aldım ☺️ sizede kontrole gittiğinizde yapar diye düşünüyorum
ilgihazaal Omermomm_ normalde özele gidiyorum da simdi laboratuvara para vermiyim dedim devletten almak istedim o yüzden
Omermomm_ ilgihazaal o zaman sen önce devlet doktoruna gözük takipli değilsen danış o yazar glukozunu al git canım ama haftanı geçirme
Tubaut ilgihazaal çok yüksek rakamlar almıyorlar özelde 220 tl ye yaptırmıştım doktoruma muayene falan açtırmadan sadece 75 gr yaptıracağımı öğrenmiştim İçecekte onlardandı sanırım devlette içeceği siz alıp gidiyorsunuz bi arkadaşım eczaneden 70 tl ye almıştı
Nisankizi34 Özelde şeker yükleme fiyatı çok yüksek değil aslında , devlette yaptırıcaksan normal kadın doğuma randevu al , kaç mg olucak vs reçete yazar yönlendirir doktor🙏🏼
semadrd Tubaut kan tahlilleri nasıl oluyor koldan mı alıyorlar acaba birde her alışta ücret ödeniyor mu özelde
ilgihazaal semadrd ekstra aliyolar isleme gore bir kere 500 bi kere de 300 odedim kan aliminda. İgne yaparken bile 20 tl aliyolar 😁
Tubaut semadrd @ilgihazaal sadece 220 ödedim ekstra birşey istemediler damar yolu açtılar her defasında uğraşmamak için ilk açlık şekeri için kan aldılar sonra içeçeği verdiler içtim 1 saat sonra burada olun 1. Saat için kan alacağız dediler o sürede hareket etmeyin uzaklaşmayın dediler hastanenin cafesinde oturdum sonra 2. Saat içinde aynı şekilde kan aldılar bitti işim Sonuçlarda 1 saate çıkmıştı
Birmelekbinsukurabbime ilgihazaal sağlık ocakları da yapıyor doktorunuzun belirttiği tozu söylüyorsunuz sabah aç karnına gidiyorsunuz ilk sizin açlık kaninizi alıyorlar sonra size eczaneden belirtilen içeceği almanızı söylüyorlar saat veriyorlar şişe bittikten sonra ki saati göz önüne alıp gidip yine kan veriyorsunuz
Birmelekbinsukurabbime ilgihazaal benim doktorum öyle demişti sağlık ocağında yaptırabilirsin 50 mg diye belirtmişti sadece bazı sağlık ocakları doktordan yazı istiyor benim mesajlar olduğu için mesajı göstermiştim