kbra_588 Arkadaşlar merhaba benim gibi yumurtlama takibi yapan varsa kaç gün sonra kan verdiniz ve hamile kaldığınızı ögrendiniz. Bana daha 7 gün oldu. Biraz sabırsızımda☺️
Aysee1123 kbra_588 Normal takip mi ? Ben normal takip yapmıştım sonra o ay adet gecikmem oldu 2. günü test yapmıştım sonra kan vermeye gittim
kbra_588 kbra_588 Dmrsm ben uygulama indirdim normalde adetin ikinci haftası gösteriyordu bende yumurtlama testi aldım (aynı gebelik testi gibi idrarla Lh ölcüyor) uygulamaya göre ben iki gün ile yumurtlama gününü kaciriyormusum benim adetime göre 11-12 gün yumurta çatlaması oldu.
dilekkaratas1 kbra_588 yumurtlamadan 14 gün sonra gebelik testi yaptım pozitif çıktı 18. Gün de kan tahlili verdim
kbra_588 dilekkaratas1 mesala ben test yaptığımda ayın 25 ve 26 sı çift çizgiydi 26 sı daha belirgin di 27 sinde yaptığımda çizgi oluşmadı. Ben 26 sını mı yoksa 27 sini mi baz almalıyım sizce
dilekkaratas1 kbra_588 26 sını değerlendirin iki çizgide aynı koyuluktaysa yumurtlama olmuş demek koyuluk gördükten sonra silikleşmeye başladıysa da yumurtlama çatlamış demek oluyor
arirangg kbra_588 Çok aceleciyseniz 12. Gün kan verin ama beklerim derseniz 15. Gün iyi ☺️ 12’den önce vermeyin
kbra_588 arirangg ben 4 ay önce dıs gebelik geçirdim ve geç farkettik ve sol tüpümü kaybettim şimdi aynısının olmasından korkuyorum en erken ne zaman farkedersem benim için o kadar iyi o yüzden biraz sabırsızım☺️
Slnn_123 Dolphin16 ben adettim bitikten 10-15 gün sonra sancı çekerdim adet olacak gibi.doktora dedim dediki yumurtlama zamanındır ama ben bu ay hamile kaldım adetimden yıkandım hemen üstüne kalmışım düşünme nasipte ne zaman olursa olur
Slnn_123 Dolphin16 aynı şekil arkadaşım bir ay boyunca yumurtlama testi yaptı çıkmamış oda bi tane tek kalmış elinde adet günü onuda atmak için yapmış hamile olduğunu öğrenmiş
kbra_588 Dolphin16 kişiden kişiye değişir tabiki düzenli adet görenler 2. Haftada yumurta oluyor diyorlar ama benimki öyle değil ben düzenli adet oluyorum yumurta testi yaptım 12 gün yumurta çatlaması oldu. Bazı aylar yumurta çatlaması olmayanda oluyormuş siz bı yumurtlama testi alın yapin
Dolphin16 Slnn_123 ne güzel keşke öle olsaydı . Bende diyorum wardır zamanı ama insan ister istemez üzülüyor 😞
Dolphin16 kbra_588 yapıyorum bu ay cnm . Keşke başlamasaydım diyorum çok kafa karıştırıcı strese sokıyor insanı . Normal hayatın varsa gün aşırı değerlendirmek daha mantıklı . Ama benim gibi evde yaramaz bi oğluşun warsa değerlendirmek biraz zor oluyor 🤣🤦♀️