Anne6161amine Ya benm kanamam vardı beta vermeye basladm 2 günde bı alttan da muayne oldum dış gebelik ya da herhangi birşey görünmüyor 2 gün arayla betalarm bu şekilde daha önce başına gelen var mı artık kafayı siyircam 70 118 129 65 145
23kubra23 Anne6161amine kimyasalda düşen beta tekrara yükselmiyor canım dikkatli ol dış gebelik olabilirsin benimde aynı böyle olmuştu ağrın varmı
Anne6161amine 23kubra23 hayır dış gebelikte yoktu doktor alttan muayne etmisti ve sancım da yok.sadece kanamam var
23kubra23 Anne6161amine canım zaten gözükmez ki bu değerle Altan bişey benim 2000lerde bişey gözükmedi çok ufak kanama da eşitlik ediyor diyorsun dikkatli ol kendiliğinden düşede bilir
Anne6161amine 23kubra23 2 günde bı kontrole gidiyorm bana değişik gelen düşen betadan snra tekrar artmasi oldu
23kubra23 Anne6161amine çok kafanın karışık olduğunun farkındayım değerlerin çok düşük bu değerlerle kimse sana kesin bir şey diyemez ama düşen beta artınca makina falan hatalı değilse sağlıksız gebelik çoğunlukla dış gebelik olur dış gebelik bile bazen kendiliğinden düşük oluyor yada bi iğneyle çözülüyor kendin için yapaman gereken şey stres yapmadan bu dönemi atlatmak