26+3 pazar akşamı belimden karnımın sol tarafına vuran bir ağrı başladı ilk önce çok afedersiniz gaz sancısı sandık ama ağrı gecmeyip devam edince takipli olduğum özel hastaneye gittik ilk önce erken doğum sanilarak doğumhaneye alındım açıklık varmı diye kontrol edildikten sonra bebeğin kalp atışlarına bakıldı bebekle ilgili herşey yolundayken benim ağrım daha da şiddetleniyordu acile gözetime alınarak serum takıldı ancak takılan serum da ağrımi hafifletmeyince ilaç yarıda kesilip parol takıldı hala geçmiyordu doktor enfeksiyon olduğunu söyledi kusma yapmaya başladı kustuktan sonra biraz hafifleyince hastaneden çıkışım yapıldı. Eve gelirken Yolda ağrı tekrar başladı gece saat 2 civarı evdeydik ancak sabah 5 e kadar dayanabildim bu kez eşim başka bir hastaneye götürdü hastane hemen başka bir araştırma hastanesine sevk yaptı beyaz kuremin yüksek olduğunu ve araştırılması gerektiğini söyledi gittiğim hastane de yine tahlil yaparak enfeksiyon yüksek olduğunu dahiliyeye gitmem gerektiğini söyledi hala sancım geçmedi artık bağırıp ağlamaya başladım düşünün ki öyle bir ağrı ve kusma devam ediyor ordan da çıkışım yapıldı haftasonu olduğu için dahiliye uzmanı olmadığını söylediler eve geldik daha fazla dayanamadım eşim başka bir hastaneye götürdü orada da kadın doğum muayene ettikten sonra bizimle ilgili bir durum yok diyerek yetişkin acile gönderdi parol ağrı kesici takip beni eve gönderdiler hamilesin bişey yapamayız dediler pazartesi günü oldu ama nasıl oldu birde bana sorun takipli olduğum hastanede dahiliye uzmanı kum döktüğümden şüphelenip ultrason tahlil tetkik istedi daha sonra idrar yolu enfeksiyonu ve idrardaki keton değerinin yüksek olduğunu bunların beyaz küreyi yükselttiğini ve ilaç tedavisine başlandı hemen antibiyotik parol ve mide için serum takıldı onlar biraz ağrılarımi hafifletti bol su içip 10 günlük antibiyotik tedavisi sonrası tekrar kontrole gideceğim hakkınızı helal edin çok uzun oldu ama ben çok su içtiğim halde bu hale geldim dikkat edin hamiş anneler başka bana öneriniz varsa idrar yolu enfeksiyonu için bilgilerinize açığım