meltemmmxx MERHABA KIZLAR HEPİNİZİN İLLAKİ BİLDİĞİ DUYDUĞU ÖNEMLİ BİLGİLER VARDIR HAMİLELİKTE NE YENMEZ NE İCİLMEZ MESELA YENSE ŞU BU OLACAK DERLERYA ONLAR NELERDİR??? SOYLERMİSİNİZ BİLGİLERİNİZE İHTİYACİM VAR 🥰🥰🥰 MAYDANOZ CİĞER FALAN DUYDUM DA SİZ YAZARMİSİNİZ BİLDİKLERİNİZİ
kahvesever__ meltemmmxx çiğ et yenmez çiğ salam sosis sucuk yenmez Sakatat ürünleri önermiyor doktorlar Bitki çayları önermiyorlar yasak
meltemmmxx kahvesever__ dün kofte yogurdum ceviz kadar yedim çig. canim istemisti ve birpaket acbitir salam.. ya bilmiyordum bisey olurmu nolacak simdi😭😭😭
Nisankizi34 Az pişmiş yumurta, dip balıkları , sushi , midye , ciğer , pastörize edilmemiş süt ve peynirler maydonozu köftenin içinde vs yiyebilirsin aşırı aşırı tüketmemek lazım sadece 🙏🏼
meltemmmxx Nisankizi34 dün bilmeden iki kupa dolusu süt içtim cok seviyorum çünki.. inek sütü ya bisey olurmu bidaha icmicem
elifsen kabuklu deniz canlıları, dip balıkları, bazı tropikal meyveler kesin yasak olanlar. alkol sigara zaten
Nisankizi34 meltemmmxx Yok öyle bebeğin başına bir şey gelir kaybedersin gibi değil.. Vücudumuza dolayısıyla bebeğe hastalık bakteri bulaşmasın diye içmemeniz gerekiyor , market sütü tercih et canım