Daisy0000 Slxkldk 1.63 boy 49,5 ile hamile kaldım 64 oldum ,31+6dayım. Anlayamadığım bir şekilde acayip hızlı kilo alıyorum
Hediye_00 Slxkldk 52 ile hamile kaldım şuan 59 kiloyum 1.64 boyum 24 haftalığım detaylı ultrasonda doktor bebeğin 460 gram demişti
gzl_2320 Slxkldk bebişim dün 3200 dü canım. Bi tık fazla aldım ama olsun doğumdan sonra gider inşallah yeter ki sağlıklı doğumlar geçirelim bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla alalım inşallah 🙏🥰
rumeyshaan Slxkldk ben de oyleyim yemem ayni ama her gun sisiyorum odemim cok fazla ellerim ayaklarim kocaman oldu
SevdaTrkl Slxkldk 56 kiloyla hamile kaldım 69 kiloyum 38+6 hafta yarın doğumum var 13 kiloyla tamamladım 😂 Bebek de geçen hafta 3200 - 50 cmdi
Youngmotherr Slxkldk ben 43le hamile kaldım 25.haftadayım en son kontrole 21 haftalıkken gittim o zaman 52 kiloydum şimdi kaç kiloyum kim bilir
Gizembltc Slxkldk valla ben kısayım bacım boy 1.55 73 buçukla hamile kaldım şuan 79 kilo oldum. 27 haftadayım
minikmucizemmmmmm Gizembltc sorma ya hamilelikte alsam baya diye heves ettiydim çokta almadım işte bi göbek çıktı o da dar giyince belli inşallah doğumdan sonra üç beş kalır😂
Gizembltc minikmucizemmmmmm inşallah kalır yavrum sende istiyosan ben en fazla 50 kiloya düştüm o kadar zayıf insanlara hayranlıkla bakarım valla ben giç beceremediğim için. Gerçi rabbim sağlık versin gerisi çok önemli değil
Zeyzox 170 boyum ,16+5 17 haftalıgım ,58 kilo ile hamile kaldım su an 61.5 kilo fakat ödem ve gaz durumum var zorlanıyorum tartıyı ve karın görünümümü etkiliyor şu an ..