Grsost D vitamini, OMEGA 3 ve demir ilacına kaçıncı haftalarda başladınız arkadaşlar, üçüne aynı anda başlayanlar var mı
Eksijelibon Grsost ben 👍🏼 folik asiti 12. Haftada bıraktım. En başından beri omega 3 içiyordum. 12. Haftadan sonra omega-d vitamini-kan ilacı başladım hala içiyorum 3 ünü aynı anda
Mochi Grsost İmom omega başından beri kullanıyorum. d vitamini ve demire 12. Hafta itibariyle başlanıyormuş benim değerlerim düşüktü ilk haftalarda dr yazdı ama 12. Haftaya girince başlayacaksın demişti. 2 gün sonra randevum var başlama zamanım geldi soracağım dr bende
Bet1 Grsost 12. Haftada folik asit bırakıldı. Devavit, gynoferon ve de damlasına başlandı birde magnorm magnezyum
Grsost Eksijelibon teşekkür ederim. Omega 3 ü ve kan ilacını sonradan verenler de varmış kafam karıştı o yüzden. Siz omegayı gebe kalır kalmaz başladınız demi
Lulu02 Grsost canım OMEGA3 mide bulantısıni arttirabiliyormus ondan dolayı genellikle 12.haftadan sonra başlatıyor doktorlar kan ilacı için de erken oldugu için sonradan başlatılıyor bebegin ihtiyacina göre yani doktorunun izni olmadan kullanma bence
Eksijelibon Grsost evet canım hatta gebe kalmadan 1 ay önce folik asitle birlikte başladım. 5.5 aylık gebeyim 6.5 aydır omega iç içiyorum😃 12. Haftadan sonrada kan ve d vitamini eklendi
Bet1 Grsost evet şu an 29+2 haftalık hamileyim kullanmaya devam ediyorum. Hatta decavit ve gynoferon a doğumdan 3 ay sonra bile devam ediliyor bilginiz olsun
Grsost Lulu02 bize 5.aydan sonra kan ilacı vereceğim dedi. Kan ilaciyla demir ilaci aynı seyler mi 🙂 tesekkur ediyorum cevabınız için
Lulu02 Grsost evet canım aynı şey istersen başka bir doktora görün çünkü 3.aydan sonra demir ilacına başlanıyor veya kullandigin takviyenin içerisinde yeterince demir varsa ondan dolayı da vermemiş olabilir aslında