Esrassoysal Pendik yüzyıl Hastanesi’ne gidiyoruz. Doğum Haziran da. . Şöyle bir sorunumuz var. Hangi doktor nöbetçi ise o yaptıracakms. Ben boşuna mı para ödüyorm doktoruma. Madem başkası doğum yaptıracak. Mesai saatleri içinde denk gelirse yaptırır dedi. Saçmalık ya. Özele gidip bu durum yaşayanlar var mı.
yusram68 Esrassoysal bu yuzden doktor secimi cok onemli gece bile olsa kalkip gelicek doktor aramaliyiz emsey canan yilmaz geliyor diye biliyorum
benkosarim Esrassoysal sizin doktorunuzun gelmesi için ekstra ücret ödemeniz gerekiyor maalesef ki yüzyıl hastanesi böyle medipol’de böyle
Simayy1 Esrassoysal ben Pendik medipolde yaptım , aynı durum o hastanede de var ama doktorum saolsun normal doğum olduğu için bana gel yatış verelim dedi hiç o durumla karşılaşmadım neyseki 🙃doktorum nöbetçi olduğu günler çağırdı numarası olduğu için de sürekli iletişimdeydim
PelinYldz Esrassoysal maalesef çoğu hastanede ekstra ücret karşılığı geliyorlar hastanr kuralı öyleymiş. Benim gece geldi ağrılarım ekstra para ödedim doktorum gelsin diye. Kaç kere doğuruyoruz ki her şeye para veriyoruz doğuma da verilir bilmediğim doktotum beni doğurtmasını alt tarafımı kesmesini istemedim sağolsun Aytekin hanıma çok güveniyordum ve duymuştum gerçekten de söylenilen kadar varmış kesmeden fazla müdahale etmeden güzel doğum yaptırdı
Esrassoysal Fiyattan bilginiz var mı. Ne kadar acaba. Özellerin hepsi bu şekilde değildir. Bir sürü para ödedik. Bunun için mi
Esrassoysal Benim doktor Hale hanım. Nöbete kalmıyormuş. Diğerleride şansıma artık. İnşaallah iyi bir doktora denk gelirim
cauuv1 Pendik medicalparkta halide yüksel öneririm gece mesai dısı dogum olursa geliyor diye biliyorum evi yakın. Hatta gelen o hastanede tek doktor sanırım
aysglemrkn Hangi doktor olsa da gelince sanırım ekstra ücret alınıyır ben diğer iki çocuğumda normal doğurduğum için ihtiyaç duymadım zaten sancıları çekiyrom tam çıkma anında gelmeleri fark ettirmiyor
cauuv1 Ben çok memnunum doktorum gerçekten güzel, benim de güzel gidiyor 33 haftadayım. Calısmadıgım için 32. Hafta cagırmadı beni. Çalışıyor olsaydım 32 de rapor vermek icin cagırcaktı belki o zaman nst sokardı ama 34 e kaldı.