Esen_1 gelinimizin testi bence var ama eminde değilim adetine 6 gün var sabah yaptı hemen çıktı birazdan doktora gidecekler sizce var mı bu testlerin yanılma payı var mi
Flowers88 Esen_1 canım eğer adete 6 gün varsa ultrasonda gözükmeyebilir daha çok küçük kandan beta baktırıp değer yükselip belli bir seviyeye gelince doktora gitmesi daha mantıklı bence
Yusufayazin__annesi Esen_1 kuşum benimde 8 gün adertime var https://www.hizliresim.com/d059zk8 böyle silik cikti
Aysenur3535 Esen_1 hamilesiniz benimde tam 7 gün önce varken yapmıştım bundan daha silikti beta 34le hamile olduğumu öğrendim şimdi 8 haftalık olduk sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım 🥰
myangelson Esen_1 markası önemli. Bazı markalar %75 doğru sonuç veriyor bazıları %99 diyor. Kan verip kesinlestirmesi lazım şuan boşa doktora gider sadece kan vermesi yeterli olur 🤷🏻♀️
Esen_1 Flowers88 bende öyle söyledim ama yerinde duramıyor belirsizlikten olunca ağzı kulaklarında o zaman sadece kanda belli olur dedim bende. Peki bu erken hamilelik testlerinde yanılma oluyor mu
Aysenur3535 Yusufayazin__annesi sizde de var gözüküyor beta düşüktür muhtemellen ama kanda çıkabilir ☺️