Mevsen Kızlar 2 gün önce kontrolde 2 cm açıklığım vardı hastaneden yazıyorum gece nişanım geldi bugun kontrole geldim 3-4 cm açıklıkla yatısım yapıldı suan sancılarım var insaAllah kolay doğururum
Mihrimah60 Mevsen ASHABI KEHFİN İSİMLERİNİ YAZIP,ÜZERİNİZDE TAŞIMANIZI TAVSİYE EDERİM.DOĞUMUNUZU KOLAYLAŞTIRIYOR ALLAHIN İZNİYLE. BU mübarek kimselerin isimleri, Yemliha, Mekselina, Mislina, Mernuş, Debernuş, Şazenuş, Kefeştatayyuş ve köpekleri Kıtmir’dir. ...
Mmmervee Rabbim yardımcın olsun inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kolaylıklar versin 😊❤️
kbra97melegi rabbim yardimcin olsun sağlikli sihhatli alirsin insallah kucagina sakin stres panik yapma korkma derin derin nefes al ver rahatlaki dogumun kolay olsun zorlanmayasin insallah bir avazda alirsin kolay gecer dogumun 🌸
Mevsen Allah razi oldun arkadaslar hayırlısıyla sizlerede darısı olsun kucagınıza alın insaAllah korku var ama 2. gebelik oldugu için suan dayanılmayacak bsey yok elhamdulillah
Mevsen Aybebek doğru nefes teknikleriyle kolay atlatılanilir bsey aniden tuvalet ihtiyacı geliyor gibi suan normal gülüp konusuyorum bi sancı anında daralıyorum oda geçiyor Rabbim öyle güzel ayarlamıski mühim olan doğru nefes ve doğru ıkınma internetten arastırın insaAllah
kbra97melegi Mevsen gözun aydin canim Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin cennet kokuyodur simdi benim icinde kokusunu icine cekermisin 😚🙂🙏
Mevsen kbra97melegi Tabii çekerim hayrlısıyla darısı size olsun inşaAllah daha ilk günden pek gazlı ya ağlayıp duruyor sütüm geldi ama baya az insaAllah toparlarız
kbra97melegi Mevsen bol bol emzir canim benimde ilk gunlerde yoktu emzire emzire anne cayi ice ice geldi 👍