Canım benim eğer bu durum başına geldiyse lütfen endişelenme üzülme. Ben bi ilçede yaşıyorum devlet hastanesinde 2 tane kadın doğum dr var . İkisininde rablndevulari tıklım tıklım dolu atıyorum 100 hamile kadın var. İnanır mısın 90 kişide bi sorun var . Şuan benim ikili tarama sonuçlarım e nabizdan çıkmış değerleri gördüm İnternete bakınca sanki riskli gibi geldi doktorla 2 hafta sonra görüşeceğiz randevular dolu aklımı yemek üzereyim. Kızım var 6 yaşında ona down sendromu dediler ama öyle olmadı elhamdülillah sağlıklı. Demek istediğim ultrasonda doktorun gördüğü hersey sizin düşündüğünüz gibi çıkmıyor gerçeklik payı çok az . Arkadaşıma ultrasonda ışık yansıması olduğu için bebegin kalbinde mi beyninde mi bi parlaklık var demiş araştırmaya göndermiş. Diğer arkadaşımın tedaviyle hamile kaldı ona da ultrason cihazının sesini açmayı unutmuş kalp atışlarını alamıyorum demiş kadının bebekleri ikizdi korkudan gelişmedi ikisinide kaybetti . O yüzden lütfen ya tek doktorla kalma yada dedikleri hicbirseye takılma Allahim büyüktür sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah. Rabbım korusun .