Bryldz7 Elektron bizde aslında korunmadik ama dediğiniz gibi zamanı var demek Allah bağışlasın yavrularinizi
Bryldz7 Annemisss26 yumurtlama takibi yaptım yumurtlama ve çatlamayı gördüm degerlendirdik ama olmadı Doktora gidicem regl oldum bitince mi gideyim söyler misiniz Cokk sagolun Allah razı olsun
Bryldz7 Elif_p hiç ilaç almadim hep geri cekilmeyle..hatta bazen korunmamistim Oğlumun doğumu çok sikintiliydi bebek eşinden ayrilmisti çok kanamam olmustu ikinizde olebilirdiniz demislerdi acaba o zamandan mi bir sorun kaldı diyorum
Elif_p Bryldz7 yok sanmıyorum onla ilgisi oldugunu bir arkadasın da böyle olmamıstı ikinci cocugu ona da bir doktor demişti ki vücut bir süre sonra sperm olmamasına alıstığı için yeni bir madde giib algılayıp kabul etmekte zorlanıyor demişti zaman alsa da olur ama bence her an da olabilir stres yapma adet bitiminden sonra 2 gün arayla düzenli ilişki öneliyor 18.gine kadar
Elif_p Bryldz7 tamam canım belki faydası olur yani bir gün ilişki bir gün ara sonra yine ilişki yanlıs anlaşılmasın diye dedim gün aşırı ilişki yani özellikle adetin başlangıcından itibaren 8,10.12,14,16,18. Günler mümkünse
Zezeeeyyldrm Bryldz7 olur ya sabırla bekleyin zmaanı vardır biz ilkinde çok istedik bir kürtajdan sonra oğluma 4 ay sonrasına hamile kaldım ikincide 1 yıl korunduk aslında ikinciye niyetimiz yoktu ama işte kaza kurşunu ikinciye hamileyim tek seferde oldu o yüzden hayırlı zamanı bekleyin olacaktır inşallah
Bryldz7 Annemisss26 pazartesi adetimin 4.günü randevu aldım.gitsem olur mu ki acaba 3.gün pazar günü çünkü beni bilgilendirir misin
Eymenmoms Bryldz7 bende 5 tül arayla 2. Yaptm senin gibiydim ilki hemen tuttu ikincisi 5. Ayda tuttu ümitsiz olma korkunu çok iyi anlıyorum Bnde öyleydim acaba eşim yanımda değil düzenli işkim olmuyor o yüzden mi tutmuyor dedim ama geçen ay tuttu çok şükür sizede nasip olsun
Bryldz7 Eymenmoms ayy ne güzel çok sevindim Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin darısı bize insalalh çok sagolun desteğiniz icin benimde oglumun adı eymen🥰❤️🌸