Saby06 Bryldz7 kuzum benimde ikinci geç oldu 4.5 sene sonra hiç korunmadigim halde vakti ve zamanı var bence rahat olun
Bryldz7 Yusufayazin__annesi adetin bitiminden 10 gün geçtiyse daha erken tabi erken yumurtlama olmadiysa senin daha var adete biraz daha bekle
Bryldz7 Yusufayazin__annesi anladım canım iste iliskinin yumurtlama ve catlamaya denk gelmesi gerekiyor insallah vardır bebeğin testin resmi var mi
Yarnecalp Yusufayazin__annesi benimde böyle çıktı hemde defalarca ama hamile değilmişim artimed ve miratech çok hassas
Bryldz7 bebek26 hayir 21 22 günde bir oluyorum günü hiç sasmiyor ovulasyonda kullandim yumurtlama ve catlamayi gordum İnsanlar şimdi cocugun var acele ediyosun diye yargılayabilir ama acele değil işte insan düşünüyor ne bileyim
Dolphin16 Bryldz7 benimde öle cnm . Bu ay Ovulasyon takibi yaptım yumurtlamada görmedim henüz adetin 18 . Günü oldu bu gün . Bende 3 aydan beri deniyorum . 6 yaşında oğlum war . Bi yandan Allah’a bıraktım . Hakkımızda hayırlısı olsun 🤲🤲
Bryldz7 Dolphin16 hepimizin hakkinda hayırlısı olsun Allah evlatlarimizi bzie bagislasin🌸Bi ay daha takip edip doktora gidin bence
123NurKay123 Bryldz7 bende aynıyım 5 yasin da oğlum var yaklaşık 4 senedir istiyoruz olmuyor ama ilk cocugumda tedavi ile olmustu