mercimeginannesi0 Kızlar günaydın🌸 Instagram’da sihirli bebek dükkanı sayfasından kapi süsü yaptıran oldu mu fiyatı diğer sayfalara göre uygun da emin olamadım dolandırıcı filan olma ihtimali var mı 😂
Sila2611 mercimeginannesi0 bence dediğiniz gibi uygun değil benim aldığım sayfada kapı süsü 145 tl yastık 80 tl kargoda 30 tl
mercimeginannesi0 Sila2611 hangi sayfada yaptırdınız acaba ve dediğim sayfadaki gibi LED’li bulut model mi
Sila2611 mercimeginannesi0 ledli 200 tl sayfa bu https://instagram.com/mytrend_design?igshid=YmMyMTA2M2Y= Yastık içinde bebeqon diye bir sayfa
mercimeginannesi0 Sila2611 sayfaya mesaj attım sadece kapı süsü indirimli haliyle üzerine kelenecek isimle filan 350 lira diyor indirimsiz hâli 400 u geçiyor
Sila2611 mercimeginannesi0 daha dün hanımefendiyle tekrar mesajlaştım 145 dedi ekran görüntüsü aldım fakat nasıl fotoğraf paylaşılıyor burdan beceremedim
mercimeginannesi0 Sila2611 siz farklı model istediniz o zaman ondan mı acaba ben bulut model LED li onu sordum
Sila2611 Belirli modeller 145 modelin ledlisi 200 tl bende ss aldım ama nasıl göndereceğimi bilmiyorum burdan görsel ekleyemiyorum
mercimeginannesi0 Sila2611 anladım, ama zaten benim begendigim model buydu teşekkür ederim yine de ☺️ forum kısmına girdiğinizde sol üstteki 3 noktadan resim yükle bölümü var oraya yukledikten sonra kopyala yapıştır yapabilirsiniz ☺️