Gulsumzmn Canlar günaydın riskli gebeliğim var ve ilişkiye girmekten korkuyorum kanamam olur diye 10. Haftamdayım ilk hamileliğimde ilişkide kanamam olmuştu o yüzden bebim gibi aynı durumda olan varmı
Alizee Gulsumzmn bende girmiyorum ilişkiye. Bebeğimden daha önemli değil. Eşim normal karşılıyor hatta oda aynı düşüncede. Bende 10 haftalığım. Rabbim nasip etsin zamanında sağlıkla kucağımıza alalaım bebeklerimizi🙏🏼❤️🤗
Azeriqizi Gulsumzmn riskli hamilelikse yasak doktorun soylemedimi? Biz basinda kanamalar filan yasadik diye doktor iliski yasak demesede kendimiz yasakladik 31haftamiz bitiyor yakin durmadik bir birmize erken dogum trhlikem oldugunu ogrendim 1haftadir cok sükürde uzak kalmisiz bir birimizden birliktelik daha fazla acilmaya sebep olurmus yoksa.
Gulsumzmn Yani iki defa düşük yaşadım ama bu hamileliğimde bi kanamam falan olmadı doktorda riskli falan demedi ama ben korkuyorum
Elilar2225 Gulsumzmn riskli evet iki defa düşük yapmışsınız. Doktor söylemese bile belli zaten. Haftanız da erken bu haftalarda tehlikeli olabiliyor
Ruya_burcu45 Bebekten daha önemli değil ya, cinsellik sonra da yaşanabilir. 31. Haftadayiz, hiç birlikte olmadık biz, ilk haftalar lekelenmem olmuştu, son zamanlarda da erken doğum riski var. Endişeli olduğumuz için aklımıza bile gelmiyor
Melekk_1 Gulsumzmn benim hiç riskim yoktu 37 haftalık hamileyim bir gün olsun yasamadık eşim korkuyordu hepp. Birde sizin riskli ise bilmeniz gerekiyor ilişki yaşamamayı.
Kbraoguz Gulsumzmn riskli gebelikse en az 3 buçuk aylık olana kadar ilişkiye girmeyin bence Allah korusun bişey olsa vicdan azabından kahrolursunuz