omusun_annesi23 36+3 gebeyim son bir haftadır ishal ve karın ağrısı yaşıyorum benimle aynı durumu yaşayan var mı bilgi verebilirmisiniz kontrolüm yarın merak ediyorum yarını bklymdm
sonnenschein omusun_annesi23 ishal yaklaşan doğum habercisi diyorlar benim de 2-3 gündür var 36+5 haftam
sonnenschein omusun_annesi23 dediğim gibi doğumun yaklaştığını belirtebilir ama yaklaştı demek yarın doğuracaksınız da değil korkmayın doktora gidin 🥰
beyzaoz 38+2 yim bu gece ilk defa büyük tuvaletim için uyandım ishal şeklinde. Sabah uyanınca da devam etti. Ben de tedirgin oldum acaba doğum habercisi mi diye
beyzaoz omusun_annesi23 kasılmalar ne şekilde oluyor acaba tarif edebilir misiniz. Bende de iki gündür bir şeyler oluyor ama kasılma mı anlamıyorum. Karnımın alt kısmında kasıklara doğru baskı gibi bir şey oluyor
omusun_annesi23 beyzaoz aynn karının alt kısmında baskı oluyor ve bebek hareket edince sanki heran suyum glck zannediyorum belirli aralıklarla ani sancilarda giriyor
beyzaoz omusun_annesi23 son kontrolde doktoruma bu durumu söylediğimde kanala girmeye çalışıyordur demişti hala öyle olduğunu düşünüyorum ama bu ishal durumu heyecanlandırdı beni. Gerçekten doğum habercisi mi acaba
omusun_annesi23 sonnenschein saglkla gelsin prensesim sabırsızlıkla bekliyoruz ama günü gününe olsa daha iyi olur 🥰