myangelson Deletedmom_50 yok yatiliyor hatta doktor bana serklaj olduktan sonra sırtüstü yatabilirsin demişti sıkıntılı olmuyor mu dedim sürekli yatma ama sağ sol sırt üstü degistirerek yat bu şekilde dedi. Sen doktorunu dinle burada öyle tuhaf şeyler gördüm ki herkese inanma yani doktorlardan iyi bilemez kimse
Deletedmom_50 myangelson aynen öyle bencede ben en iyisi doktoruma sorayım yoksa buradakilerin bazıları yazmak için yaziyolar
Zeyzey055 17 haftaligim sağıma yatınca oynamıyor bebeğim soldayken hareketleniyor abisi de öyleydi sag da hareket etmezdi abisinde Dr sola yatacaksın demisti o şekilde daha rahat besleniyorlar demisti her Dr farklı tabiki de ama ben de öyle olduğunu düşünüyorum
sevcanbyhtn Deletedmom_50 benimde kafama cok takiliyo bu ya bende hep sagima yatiyorum gece psikolojik olarak uyaniyorum surekli sola donmek icin bi bakiyorum yine sagima dönmüşüm 😅
Deletedmom_50 sevcanbyhtn vallahi billahi ya doktora mesaj attım gördüğünde yazar artık çünkü çok strese giriyorum bu sekil de
tugcee0 Deletedmom_50 ayy ne alaka ya nasıl rahat ediyorsam öyle yatıyorum valla ayakta bile uyuyorum yeter ki rahat edeyim
Nazugrak16 Reflusu olan varsa sağ tarafta mide olduğu için yanma oluyor onun haricinde bir sıkıntı yok ki
Deletedmom_50 tugcee0 ben dinlemek için değil canim ister istemez aklıma takiliyo kendimi sol tarafa yatacam diye heba ediyorum.bildgin
Rym2023 Selam, ben 25+5 deyim. Doktorum 28 haftaya kadar istediğim gibi yatabilirsin dedi, normalde yüzüstü yatan birisiyim. Sırt üstü sağ sol şu an her şekilde yatıyorum
Hilalgurce Deletedmom_50 sağ tarafa yatmak tabiki yasak değil.. burdakilere ne bakıyorsunuz arada benim gibi bilgilendirme yapan larda çıkabilir. Sağ tarafa yatttiginizda ne olabilir 👉 miğde kapaginiz açık kalabilir. Miğde saf tarafta olduğu içindir o da reflü yapıyor ilerleyen haftalarda eğer sola yatarsaniz miğde üst kısmında kalır bir baskı oluşmaz ve reflü yaşamazsınız ya da çok az yaşarsınız. Elinizde gaviskon dolasmazsiniz.
Deletedmom_50 Hilalgurce sürekli sağ değil zaten canim dönüşümlü bazen uyku arasında bazen de ayağım uyustugu için sağ tarafa dönüyorum 22 hafta 2 gün oldum sol tarafa yatacam diye hergun kendimi heba ediyorum bildiğin
Deletedmom_50 tugcee0 kuzum riski gebelik olduğundan bide takıyorum kafaya ameliyat oldum rahim.agzi kisaligi vardı servikal serklaj oldum.ondan dolayı birazda