CauAhsen Benim gibi içtiği zaman aşırı mide bulantısı yaşayıp sonra o ilaçları kusan var mı ? Kustuğumda kan ve bozuk balık kokusu ağzımdan geçmiyor içmek zorunda mıyım bunları ?
e_dmr CauAhsen doktoruna danış degıstirebilirsin ,demekki onlar dokunuyor sana. iMom Omega ve Feramat kullanıyrm bende. iMom’un kokusu banada ağir geliyor ama dokunmuyor sadece kokusu var.
Deletedmom_116 CauAhsen Ben ilkte folik asit tek tük içtim vitamin ilacinida tek tek belki 🤣🤣Hepside yerindeydi hiç düşmedi ama Bı kansizligim yükseldi sadece omada iğne yedim
Htckbra0716 Bana doktorumun verdiği multivitamin hapı (DECAVİT) çok fazla bulantı ve kusma yaptı içemedim. Sonra özel ilaç olarak iMom verdi onu kullanıyorum.
CauAhsen Htckbra0716 imom verildi bana da o ağır geliyor işte bakalım tok içmeye başlayacağım öneriler üzerine 🫶🏻
CauAhsen Deletedmom_116 en son çare ben de salacağım hepsini mide yanmalarım da çok sabah bulantılarım da :/
Deniz123456789 CauAhsen be de ac karnına içince kusuyordum tam tersi tok içiyorum artık bir sıkıntı olmuyor
Ahsenveannesi CauAhsen aç alamıyorsan yemekten iki saat sonra al. Vitamin almıyorum ama kan ilacı çok önemli bir süre kullanmadım hemen düştü değerlerim çabuk yorulup nefes nefese kalıyorum
CauAhsen Ahsenveannesi ben de yaklaşık 3 haftadır kullanmıyorum biraz halsizim kan değerlerime baktırmadım talep edeceğim teşekkür ederim adaşımın annesi 🤍
fatma3844 CauAhsen bende öyleydim kusuyordum o tat kaliyodu çok kötü doktoruma söyledim şurup tarzı yazdirdim şuan memnunum tadida kötü değil icebiliyorum sizde doktorunuza soyleyin bence
CauAhsen fatma3844 hadi hakkımızda hayırlısı bakalım şurup verecek mi bana da isteteceğim teşekkür ederim 🫶🏻🙏🏻
Goknurunuz CauAhsen demir hapını kullanamadığım için kanım düşmüş geçen hafta kan takviyesi aldım bu hafta tekrar alıcam. Herkeste aynısı olcak diye bişey yok ama doktorunla görüşmeni ona göre bi yol izlemeni tavsiye ederim
2prensessannesi CauAhsen aynı bende öyleyim içemiyoruç içince 10 dk sonra istifra ediyorum yarın doktoruma söyleyeceğim