yenianneguney Kızla göğüs ucu için ped aldım sizce gümüş kapaklardanmı almalıydım ben normal pamuklu ped aldım 🥺
Harvicell yenianneguney o pedler sızıntıyı engelliyor yara olması durumunda gümüş kapak iyi geliyor ve Lansinoh krem ( fiyatı almış başını gitmiş ama )
Busel yenianneguney o pedler göğüste süt kuruyunca cok kötü oluyor yara yapıyor hatta bence kullanmayın sızıntı için ama onermiyorlar bile
merveaws yenianneguney Gümüş kapak kesinlikle Bende pedde var dışarı çıkarken kapak yerine onu koyayım diye ama göğüs ucunuz nemliyse yapışıyor kuruyunca acı verici 😪
ttugba92 bu gumus kapaklar nasil kullaniyor kizlar. Cok duyuyorum ama nasil kullanmak lazim cozemedim.
minikavakado bende gümüş kapak aldık ilk doğumumda birtane bile krem kullanmadım sorunda yaşamadım. Tavsiye ederim
merveaws Geldefor Kapak gibi düşünün göğüs ucunuz için derin bir kısmı var sadece emzirirken çıkarıyorum ben emzirdikten sonra tekrar koyuyorum göğsüme. Çünkü göğüs ucu hassas oluyor birşey değdiği zaman acıyor onu engellemek için
Bet1 yenianneguney göğüs pedi tam aksine yara yapıyor. Gümüş kapak ve avent göğüs kalkanı arasında kalıp öyle bir karar verebilirsin