Sezen07 39+4 deyim kanala girmemiş pozisyonu 2 haftadır aynı başı aşağıda ama girmiyor açılmam da yok nst de sancı da yok haftaya kadar olmassa hemen sezeryana alinicam böle yasayan var mi son anda inen yada napmam gerek dua edin kızlar lütfen normal olsun sezeryan da bakacak kimsem yok 😁
Dxp8 Sezen07 benimkisi de kanala girmedi. 39+1 bugun. Ama benim amniyon sıvısı fazla o yüzden girmemiştir telaşlanma son dakikada girer dedi doktor. Ben de biraz korkuyorum bu konuda. Sizin sıvı fazlası sorunu var mı?
kardeleng Sezen07 riskli bir gebeliğiniz yoksa bol yürüyüş,çömelme,bol su içmek ve cinsel ilişki doğumu başlatıcı şeyler.Doktoruna danışıp yapabilirsin canım.Rabbim senin için hangisi hayırlıysa onu nasip etsin inşallah.❤️
Semaa6 Sezen07 Ben de 39+4 deyim bugun cati muayenesi oldum birebir seninle ayni seyler dogum pozisyonunda ama kanala inmemis acilma da yok nstde sanci da yok doktor 41 bekleyelim bebek iyi durumda dedi sanci aninda kanala inebiliyormus
Sezen07 Deletedmom00012 suni sancı işe yaramaz dedi kapalı bir kapı istediğin kadar yüklen açılmaz dedi
Sezen07 Busratye baslatilmaz dedi sordum kapalı bir kapı var oraya yükleme yapilcak biz sadece zorlama oluruz dedi
Usakli64 Sezen07 gebe egitimindeki hocamız ilk gebelikte bebegin hareketi kalp atisi iyiyse 40+lara kadar beklenebilecegini soyledi
NeseEcrin Sezen07 canım korkutmak istemem ama benim kızım da girmemişti kanala suni sancı verdi doktor suyumu patlattı ne yaptıysa girmedi olmuyorsa kendini de bebeği de zorlama bence
Arnes Sezen07 canım suni sancıyla o kanalı açabilir. Benim de olmuyordu 42 ye gelince artık dayadı Suniyi. Rahmin zırh gibi olmuyor açılma olmıycak daha da beklemek anlamsız dedi. Eve geldim sıcak suya oturdum suyum geldi 2 cm açıldım daha fazla açılamadım. Ertesi güne kadar. Suniyi verdi doğum gerçekleşti.
Sezen07 kardeleng çok teşekkür ederim suni sancı verilip böle durumda başlatılabilir mi doğum bilginiz var mi
kardeleng Sezen07 açıkçası suni sancı ile ilgili hiçbir bilgim yok.Doğumun doğal şekilde başlaması her zaman daha iyidir diyor uzmanlar ama.
Sezen07 NeseEcrin karnım da ve vajinamda acı hissediyorum şuan sol bacagimda ayağımda hafif ağrı ve uyuşma var endişe yaptim suan
NeseEcrin Sezen07 canım benim hiç ağrım yoktu ama senin ufak da olsa ağrıların var inedebilir çocuk rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sezen07 Arnes valla bilsem açılcak diye şimdi olurum suni sancı doktora gittim ilk defa 50 kusurlere çıktı sancı 3 tane gelmiş ebe yerleşiyor veya doğum başlangıcı olabilir dedi