Rkysn Arkadaşlar hamilelikte göğüste ve genital bölgede farkedilecek kadar çok kararma sorunu yaşayan var mı ?
Edremizz Rkysn genital bölgeur hiç dikkat etmedim ama göğsümün siyah kısmı büyüdü ve eskisine nazaran daha koyu bir renkte 🥲 hamilelikte renk pigmentleri de yüzde genelde kekelenmeler renk tonlarında değişiklikler oluyormul ama diğerlerini bilemiyorum kuzum ya 🥲☺️
Yelizarvs Rkysn evet özellikle son aylarda hamilelikte melanin pigmenti hormonu çok fazla salgılanıyor bu yüzden oluyor çok normal doğumdan kısa bir süre sonra geçiyor
Nepenthe Rkysn genital bölge kararması 😭 çok çirkin ya aşırı moralimi bozuyor gerçekten yani utanıyorum bir şeyde gelmiyor şuan elimden yapabileceğim bir şey yok görünce şok oldum gittikçe daha kötü oluyor çok üzülüyorum 😢 Doğumdan sonra bakıcam artık bir çaresine 🤷🏻♀️
Zeyneparsln Rkysn Evet aşırı derece de karardılar koltuk altımda dahil özellikle genital bölge. Doktora sordum evet normal doğumdan sonra biraz düzeliyor ama eski haline dönmüyor beyazlatıcı lazerler var onu yaptırabilirsin dedi
Belacivciv Rkysn Hormon kaynaklı oluyor ama doğumdan sonra zamanla eksi haline geliyor merak etmeyin🙃
Esraod Rkysn koltuk altı da dahil olmak üzere yaşadım. Göğüs kararmam son haftalara doğru azaldı keselendikçe dökülüyor sanki ama diğerleri konusunda henüz aydınlanmış sayılmam
svm9 Bende 33+3 teyim göğüs kararması bende de var maalesef gerçekten hiç hoşuma gitmiyor ama yapıcak bir şey yok katlanıcaz hanımlar😍😍
Ipek_2017 Evet ya bir de ben baya beyaz tenlihim . O göğsümün kara yeri ve ucu kapkara oldu. Dokunamıyorum tuhaf geliyor 😀. İnşallah düzelir
CansuCns Ben de çok rahatsızım heryerim kapkara oldu inşallah geçer doğumdan sonra,yoksa ben depresyona da girerim 😞